Školarci 24. kolovoza 2023.

Mama objavila bijesni video nakon što je tinejdžerski tulum njene kćeri krenuo krivim putem

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dobro, tko nije nikad bio na tulumu koji je krenuo krivim putem i završio kao… savršen povod za bijes roditelja? Tinejdžerski su tulumi često takvi, ali ne baš u ovoj mjeri, srećom.

Ako si roditelj tinejdžera, sigurno uvijek strahuješ od tuluma u svojoj kući. Posebno ako imaš iza sebe određeni broj gledanih američkih filmova te tematike. Jer to kako tamošnji tinejdžeri znaju partijati, to nije baš uobičajeno posvuda. Jedna je mama na svom TikTok profilu objavila video u kojem govori koliko je bijesna zbog upravo takvog tuluma u svojoj kući.

Možda te zanima... Mama i tata snimili parodiju „Livin' on a Prayer“ posvećenu nakupinama stvari u kući Roditelji

Tulumi su sjajna stvar, naravno, ali za posjetiti, a ne organizirati. Još su manje zabavni ako ste roditelj koji se mora vratiti kući u razbacane sobe, ljepljive tepihe i polomljene ukrase. Upravo to je dočekalo mamu koja se na TikToku naziva @resolutera. Ova bijesna mama je na platformi podijelila svoje frustracije nakon što se vratila s vikenda i otkrila da je njezina kći, koja je planirala imati prespavanac u svojoj kući, zapravo na kraju imala pravi tulum.

Ni prva ni zadnja, naravno, ali to ne znači da roditelji manje pate ili bjesne. U svojoj objavi mama kaže: "Ovdje bijesna mama djeteta koje je imalo kućnu zabavu dok smo mi otputovali za vikend... Moja kuća je**no uništena."

Mama kaže da bi njezinu kuću bilo teže očistiti nego kuću u kojoj se odvijala zabava u filmu Pojekt X, gdje proslava rođendana krene u sasvim krivom smjeru. Bijesna mama je nastavila nabrajati prizore koje je zatekla kad se vratila kući, rekavši da su oko kuće bili 'tragovi paljenja“ jer su prisutni 'išli okolo s upaljačem i limenkom dezodoransa'. Pronašla je i 'telefone, noževe' i, bizarno, 'djelomično kuhana jaja'.

@resolutera #party #teen #houseparty #rant #cleaningtiktok #parents ♬ original sound - Insignificant me

"Upalili su aparat za gašenje požara u mojoj kući, onaj s prahom", nastavila je. "To s**nje nije dobro."

Nakon pregledavanja videa pronađenih na jednom od ostavljenih telefona, mama je otkrila da je netko bio bolestan u njezinom krevetu. Kao da sve to nije bilo dovoljno, sudionici su također ukrali hrpu obiteljskih stvari.

Mama je jasno rekla da će njezina kći preuzeti 'punu odgovornost' za zabavu, ali je istaknula da to 'nije ono što vam treba nakon lijepog, dugog, opuštajućeg vikenda daleko od kuće'. U sljedećem videu objasnila je da je svu štetu prouzročilo samo devet ljudi nakon što su zamoljeni da napuste kuću jutro nakon okupljanja.

@resolutera I’ll be back, need some time. #party #family #sad #grandma #life #pause #storytime ♬ original sound - Insignificant me

Rekla je: "Moja ih je kći zamolila da pospreme stvari, poput vlastite bljuvotine, a oni su odbili pa ih je zamolila da odu. Zatim su išli okolo i uništavali. Poslala mi je poruku u nedjelju i rekla mi da stvari nisu išle kako treba i da želi priliku da sjedne s nama kad dođemo kući."

Mama je otkrila da je incident prijavila policiji i dodala: "Trebat će nam dosta vremena da vratimo kuću u normalu, mislim da je stvarno treba preurediti sada kada ima toliko mrlja i toliko tragova. Ne želim osuđivati ​​roditelje dječaka koji su ovo učinili, ali pretpostavljam da ovo nije vrsta ponašanja koju oni odobravaju."

Eh, kad ti idiličan vikend završi ovako…

Možda te zanima... Savršeno je objasnila zašto je stereotip ''supermame'' ustvari vrlo toksičan i loš Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.