Roditelji Tatina zona 29. ožujka 2017.

David Beckham zahvalio supruzi na najljepšem daru

Foto: Instagram/David Beckham
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

David Beckham je povodom Majčinog dana u Velikoj Britaniji podijelio fotografiju svoje supruge Victorije i njihovo četvero djece te uz nju napisao dirljivu poruku koja je raznježila mnoge

Kad su u pitanju izljevi ljubavi slavnih osoba, postoji nekoliko ljudi koji su malo više rangirani od ostalih. David Beckham ima reputaciju kao jedan od najslađih i najpristojnijih osoba u Hollywoodu, bavi se humanitarnim radom godinama i obožava svoju obitelj, što jako često javno pokazuje. 

Možda te zanima... 10 najzgodnijih poznatih tata sa svojom dječicom Roditelji

Odan je otac četvero djece i suprug Victorije Beckham i ne srami se pokazati koliko ih sve voli. Povodom Majčinog dana u Velikoj Britaniji, David je na Instagramu podijelio prekrasnu crno bijelu fotografiju Victorije i njihovo četvero djece zajedno s dirljivom posvetom njegovoj supruzi.

David je napisao: „Sretan Majčin dan nevjerojatnoj mami...Netko tko je odgojio ove predivne mališane da budu dragocjena, posebna i voljena djeca...Žena koja ima energiju, strast, inteligenciju i najveću ljubav prema svojoj djeci. Ima li nešto bolje od toga?? Hvala ti što si mi dala najljepši dar." 

david beckham Možda te zanima... David Beckham: 'Pretvorio sam se u predanu domaćicu' Roditelji

Par, koji će ovog ljeta proslaviti 18. godišnjicu braka, ima četvero djece: 18-godišnjeg Brooklyna, 14-godišnjeg Romea, 12-godišnjeg Cruza i 5-godišnju Harper. David Beckham više puta je izjavio kako je njegovo najveće postignuće njegova obitelj, te kako mu je najvažnija povezanost s obitelji, da bude dobar tata i dobar suprug i da pazi da su svi zdravi i sretni.

david beckham Možda te zanima... Slavni tata šiva haljine za lutke za svoju djevojčicu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.