Roditelji Sretna mama 22. travnja 2017.

'Spajsica' zaštitila ime kćeri kao intelektualno vlasništvo

victoria beckham
Foto: PA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata dizajnerica i bivša 'Spajsica' odlučila je zaštititi ime svoje 5-godišnje kćeri Harper kao intelektualno vlasništvo, čime je njezina djevojčica postala dio branda Beckham

Victoria Beckham prijavila je ime svoje kćeri kao intelektualno vlasništvo u Velikoj Britaniji, ali i cijeloj Europi. Iako je malenoj Harper samo 5 godina, njezina mama u budućnosti planira ime koristiti u nizu brandiranih proizvoda, uključujući igračke, kozmetiku i odjeću. 

 

Mummy and me 💜 x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Također, ovim poslovnim potezom, slavna mama zaštitila je svoju kćer Harper od mogućnosti da bilo tko nastupa u glazbi, filmu ili na televiziji pod njezinim imenom

 

🙏🏻 I love u @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham 💕💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Prema europskim zapisima o intelektualnom vlasništvu, bivša 'Spajsica' registrirala je ime svoje djevojčice još u veljači, a time se je malena Harper pridružila starijoj braći, 18-godišnjem Brooklynu, 14-godišnjem Romeu i 12-godišnjem Cruzu, čija su imena također zaštićena kao intelektualno vlasništvo. To znači da su djeca sada službeno dio branda Beckham: David je svoje ime registrirao kao zaštitni znak 2000. godine, a Victoria 2002. godine. 

 

I think they love him! We 💜 you @davidbeckham X VB 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.