Roditelji Zanimljivosti 19. rujna 2016.

Zašto su prve godine najvažnije?

obitelj, par, beba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, predavanje Tomislava Kuljiša je prava prilika za to

Predavanje Centra Prirodno roditeljstvo - "Zašto su prve godine najvažnije?" s Tomislavom Kuljišem omogućava proširenje razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.

Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi.

Predavanja će se održati u terminu od 18-20.30h:

Beograd - 20.9., utorak hotel 88 rooms, Takovska 49

Zagreb - 27.9., utorak, Centar Prirodno roditeljstvo, Slavonska avenija 3

Rijeka - 3.10, ponedjeljak, Hotel Bonavia, Dolac 4

Kotizacija za predavanje iznosi 100 kn (ili u BG 1000 RSD), dok jedan pratioc ima 50% popusta i uplaćuje se na ulazu 15 min prije predavanja.

Besplatno live stream predavanje

Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com (Sanja). Ukoliko niste u mogućnosti doći na ova predavanja Tomislava Kuljiša u Zagrebu, Rijeci i Beogradu, još uvijek se možete uključiti u live stream predavanje koje pratite preko svog uređaja (laptopa, tableta, smartphonea) i za koje se možete prijaviti na ovoj stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.