Roditelji Zanimljivosti 17. svibnja 2019.

Svako dijete treba obitelj: Obilježi Međunarodni dan obitelji s udomiteljima djece

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cilj UNICEF-ove kampanje „Svako dijete treba obitelj“ je promovirati udomiteljstvo među građanima i motivirati ih da i sami postanu udomitelji. Dođi u subotu u 10 sati na Trg Petra Preradovića u Zagrebu

Grad Zagreb i UNICEF pozivaju te na prigodno javno događanje u povodu Međunarodnog dana obitelji kojim žele upoznati širu javnost s važnošću udomiteljstva za djecu kao kvalitetnog oblika skrbi za svu djecu o kojima se ne može brinuti njihova biološka obitelj.

Prezentacijom i podjelom materijala UNICEF-ove kampanje „Svako dijete treba obitelj“ cilj je promovirati udomiteljstvo među građanima i motivirati ih da i sami postanu udomitelji. Na događanju će se pridružiti i udomitelji koji nesebično pomažu djeci pružajući im dom, pažnju i vrijeme te će iz vlastitog iskustva moći prenijeti zainteresiranim građanima što znači biti udomitelj. 

Antonija Žižak Možda te zanima... U Hrvatskoj nedostaje mlađih udomitelja Roditelji

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom uz podršku UNICEF-a Hrvatska (Fond Ujedinjenih naroda za djecu) i Forumom za kvalitetno udomiteljstvo djece poziva te na obilježavanje Međunarodnog dana obitelji s udomiteljima za djecu koje će se održati u subotu, 18. svibnja 2019. godine na Trgu Petra Preradovića (izlaz iz Bogovićeve ulice), od 10 do 12 sati. 

Vladimir Hoblaj Možda te zanima... 'Inspiraciju za posvajanje djece pronašli smo u Bogu' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.