Roditelji Zanimljivosti 10. travnja 2019.

Podupri humanitarni projekt 'Nestali' o obiteljima koje tragaju za svojim najmilijima

Foto: 24sata
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svakog tjedna na platformama 24sata objavljuju se ispovijesti članova obitelji koji više od četvrt stoljeća tragaju za svojim najmilijima nestalim u Domovinskom ratu

Međunarodna akademija digitalnih umjetnosti i znanosti ocjenjivačko je tijelo koje čini više od 2000 industrijskih stručnjaka i tehnoloških inovatora. I ove će godine dodijeliti dvije prestižne nagrade koje još nazivaju “internetski Oscari” - The Webby Awards i The Webby People’s Voice Awards. U kategoriji kampanja društveno odgovornog poslovanja među finalistima se našao i projekt 24sata Nestali u Domovinskom ratu.

Budući da o pobjedniku odlučuju glasovi ljudi, svojim glasom podupri ovaj humanitarni projekt.

Registriraj se, klikom na link https://vote.webbyawards.com/ otvaraju se nominirane kampanje. Upiši u tražilici Search “Gone but not forgotten“ i klikni Vote. Upiši u mail i šifru po odabiru, potvrdi je na mailu i glasuj.

Dvije žene pronašle su svoje najmilije

Serijal je pokrenut u studenom 2016. godine, i od tada svakog tjedna na platformama 24sata objavljuju se ispovijesti članova obitelji koji više od četvrt stoljeća tragaju za svojim najmilijima nestalim u Domovinskom ratu. Kako bi dodatno podignuli svijest o nestalima, pokrenuto je i nekoliko kampanja. Najvažnija mjesta u najvećim hrvatskim gradovima obilježena su plakatima nestalih i tamnim siluetama na tramvajima i postajama. Sve aktivnosti objedinjene su na digitalnom zidu plača. Na njemu su objavljene fotografije nestalih s čijim smo obiteljima razgovarali te linkovi na videopriloge i tekstove do sada ispričanih priča. Nakon ispovijesti u serijalu, dvije su žene pronašle svoje najmilije. Finale The Webby People Voice Awards za koji se projekt bori, velika je čast i prestiž. Stoga, uključi se, glasuj i podupri ovaj domaći humanitarni projekt.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.