Roditelji Zanimljivosti 14. rujna 2016.

Obitelj ima 13 sinova i silno žele kćer

brazilski par, 13 sinova
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Supružnici Irineu Cruz i Jucicleide Silva skoro 20 godina pokušavaju dobiti kćer, ali im nikako ne ide. To ne znači da su sami, imaju 13 sinova

Irineu Cruz i njegova supruga Jucicleide Silva skoro 20 godina pokušavaju dobiti kćer, ali im nikako ne ide. Tijekom prve trudnoće supružnici su se dogovorili da će otac odabrati ime ako se rodi dječak, a majka ako bude djevojčica. Na kraju su ipak dobili sina, ali se par dogovorio da neće odustati dok ne dobije kćer.

Prirodno zatrudnjela i rodila 3 para blizanaca u 26 mjeseci!

Otad pa do danas, Jucicleide Silva rodila je 13 dječaka nazvanih po poznatim nogometašima, a svima ime počinje na slovo R.

"Uvijek sam se divio igračima kao što su Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho... Svim velikim igračima ime počinje tim slovom", govori otac.

Najmlađi Ronaldo star je tek mjesec dana, a slijede Rafael (2), Railson (3), Ramires (5), Riquelme (7), Rincon (9), Ramon (10), Ruan (12), Rivaldo (13), Rubens (14), Rauan (15), Reinan (17), Robson (18).

Žena koja je rodila najviše djece u povijesti - kako je to moguće?

Majka se nadala da će joj se 13. put posrećiti  s curicom, ali dobili su još jednog sinčića. Stručnjaci kažu da su šanse da netko dobije 13 sinova za redom 1:8000, što svrstava ovu veliku obitelj među neobične rekordere. Ponosni otac nada se da bi jedan od sinova mogao postati dobar nogometaš poput velikana po kojima su dobili ime, javlja Mirror.

"Svi su dobri nogometaši, posebno Robson i Rauan. Iznimka je Reinan, on radije trči za djevojčicama", objasnio je otac.

This couple has 13 sons, only wants a girl

A Brazilian couple has 13 sons and won't stop having kids until they have a girl.

Posted by New York Post on 9. rujna 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.