Roditelji Zanimljivosti 16. travnja 2020.

Male pobjede u izolaciji: Ostani doma, a s nama podijeli svoje ideje

1/4
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pobjede nisu rezervirane samo za velike stadione. U ovoj novoj svakodnevici male pobjede poput savladavanja tehnologije ili kulinarskih izazova događaju se svakog dana u tvoja četiri zida, zar ne?

U zadnje nam se vrijeme svakodnevnica okrenula naglavačke i odjednom smo svi zaslužili titulu suprejunaka zbog činjenice da najviše vremena provodimo na svom kauču. Psi više ne stoje nestrpljivo pred vratima iščekivajući šetnju, već njihovi vlasnici mašu rukama ne bi li na njih došao red da ga izvedu prošetati.

Sigurni smo da u novoj svakodnevici otkrivaš kako hakirati neke svakodnevne prepreke i razviti kreativnost u obavljanju svakodnevnih poslova – ili tjeranju ukućana da naprave to umjesto tebe? Pobjede nisu rezervirane samo za velike stadione i tisuće navijača – pružamo ti priliku da svoju pobjedu podijeliš s cijelom Hrvatskom.

Posjeti malepobjede.24sata.hr i napiši nam u par rečenica svoje #MalePobjede. Pomozi drugima, olakšaj im svakodnevicu i razveseli ih. Ne budi superjunak samo među svoja 4 zida, ne srami se!

Sve ideje su dobrodošle

Mnogi su otkrili svoje duboko skrivene kulinarske talente i te masterchefe molimo da podjele s nama svoje najneobičnije formule. Ili si se možda okrenula dizajnerskim vodama i od zavjese sašila haljinu? 

 | Author: Promo Foto: Promo

Ako pak spadaš u one nepokolebljive i još uvijek odbijaš naučiti riječi kuhača i igla, ali su ti zato internet i društvene mreže srcu prirasli, jesi li uspjela naučiti starije članove obitelji na čuda moderne tehnologije? Ili si možda otkrila novi način kako zabaviti klince?

Želimo čuti i tvoje #MalePobjede

Iskoristimo ovu samoizolaciju na najbolji mogući način, pomozimo jedni i drugima i podijelimo međusobno naše male pobjede. Inspirirajmo se međusobno i izađimo iz ove privremene situacije dosjetljiviji, zadovoljniji i spretniji.

Posjeti malepobjede.24sata.hr, inspiriraj se tuđim malim pobjedama i pošalji i svoju! Mi smo tvoje rame za plakanje i uho za slušanje, sve naravno s dva metra razmaka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.