Roditelji Sretna mama 14. travnja 2020.

Mame prije vs. u izolaciji s djecom: Ella Dvornik i poznate mame bez cenzure

Foto: Instagram/elladvornik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

#majketichalenge Balkan Mom Style naziv je videa koji je objavila Ella Dvornik na Instagramu. U njemu je okupila još 8 poznatih blogerica iz regije koje su pokazale kako su izgledale jednom, a kako sada dok su zatvorene u kući s djecom

Što da kažemo, svi smo imali život prije zatvaranja u kuću. I nosili nešto drugo osim tajica i trenirki. Imalo je smisla i našminkati i napraviti frizuru... Pokazati se svijetu u najboljem izdanju. Nećemo otkriti toplu vodu kad kažemo da se to novopečenim mamama dogodi i ovako i onako, prvih mjeseci po rođenju. No, brzo se mi žene snađemo i evo nas u šetnji s bebama, a posebno većim klincima, evo nas na rođendanima, u gradu. No, sad je i tog nestalo.

Možda te zanima... Ella Dvornik nasmijala objavom o tipovima mama koje se savjetuju na Internetu Roditelji

Naša blogerica Ella Dvornik, i sama živi tako, s dvogodišnjom Balie i niti dvomjesečnom Lumie. Ella koja oduvijek voli demistificirati majčinstvo i trudnoću pa je tako bilo i puno zabavnih trenutaka proteklih mjeseci dok je nosila Lumi, sad je okupila devet blogerica (i mama, naravno) iz regije te su snimile zabavni video. Na početku priče svake od njih, ove su mlade žene sređene, glamurozne pa tako i Ella, a nakon toga otkriva se istina: kako izgledaju doma s klincima.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.