Roditelji Zanimljivosti 19. kolovoza 2015.

Čitanost Klokanice i dalje raste!

internet majka dijete trudnica
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zahvaljujemo našim čitateljima! Potvrdili smo vodeće mjesto među portalima koji se bave roditeljstvom, odgojem, planiranjem trudnoće i trudnoćom. Čestitamo i portalu 24sata.hr, koji je prošlomjesečnim rezultatima pomeo konkurenciju

Portal Klokanica.hr u srpnju je posjetilo čak 201 550 stvarnih korisnika, čime je potvrđeno vodeće mjesto među portalima koji se bave roditeljstvom, odgojem, planiranjem trudnoće i trudnoćom. Ovaj mjesec Klokanica je izbila na 29. mjesto ljestvice najposjećenijih hrvatskih portala! Svojim čitateljima donosi originalne teme, priče stvarnih roditelja i brojne savjete stručnjaka kako bi se u planiranju obitelji, trudnoći i roditeljstvu osjećali što sigurnije i zadovoljnije. Hvala vam što nas čitate!

Rekordan uspjeh Styrijine digitalne grupacije

Najčitaniji hrvatski portal je 24sata.hr, koji je prošlomjesečnim rezultatima pomeo konkurenciju. Već dvije godine nalazi se na vrhu Gemiusove ljestvice! Svojim stvarnim pričama, brzim donošenjem aktualnih vijesti i zanimljivostima, ostvario je najbolji rezultat ikad postignut na hrvatskom internetskom tržištu!

internet | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Gemiusovo istraživanje postalo je standard za mjerenje posjećenosti, a u njemu sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica. U prvih 5 još se nalaze stranice njuškalo.hr i večernji.hr!

Svoju kvalitetu potvrdio je i express.hr koji neprestano donosi nove, dosad neispričane priče, istražuje društvo i propitkuje vrijednosti, kao i poslovni.hr koji donosi vijesti iz poslovnog svijeta.

Sjajni rezultati svih specijaliziranih portala!

I daljnu premoć pokazala je zdravakrava.hr na koju se korisnici vjerno vraćaju po savjete kako poboljšati život, prihvatiti zdrave navike i gdje mogu pročitati brojne savjete stručnjaka.

Portal gastro.hr dospio je na 23. mjesto ljestvice inovativnim trikovima u kuhinji i zanimljivim receptima. Budi.in prepoznat je kao mjesto s gdje se mogu naći najbolji modni trikovi i savjeti kako urediti dom. Čestitamo svima!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.