Roditelji Zanimljivosti 14. veljače 2017.

Besplatno predavanje o primarnim potrebama djeteta

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ove srijede, 15. veljače, dođite u Centar Prirodno roditeljstvo na besplatno interaktivno predavanje Tomislava Kuljiša i naučite nešto novo

Ono što dijete istinski treba kako bi se osjećalo voljeno je namirivanje njegovih primarnih potreba – to je ujedno i temelj njegovog zdravog psihološkog i emocionalnog razvoja djeteta.

Ove srijede, 15. veljače, od 17:30 do 19:15, dođite u Centar Prirodno roditeljstvo (Slavonska avenija 3, Zagreb) na interaktivno predavanje Tomislava Kuljiša "Primarne potrebe i povezanost". Predavanje je potpuno besplatno i nudi vam jedinstvenu mogućnost da naučite nešto novo te iz prve ruke osjetite djelić onoga što nudi program Roditeljstvo 0-6.

Kroz ove spoznaje, doživljaj djetetovog ponašanja (iza kojeg stoji poziv za namirenje primarnih potreba) će biti puno ispravniji, a roditeljske reakcije primjerenije. Time će naša ljubav prema djetetu postati za dijete stvarnija i dublja.

Predavanje ujedno označava i početak još jednog ciklusa programa Roditeljstvo 0-6. Nakon predavanja možete ostati i na iskustvenoj radionici koja će vam omogućiti da se stavite u dječje cipele i tako osjetite kako se osjećaju vaša djeca dok prolaze kroz određene razvojne faze (kotizacija za radionicu iznosi 200 kuna). Osim uživo, predavanje možete, potpuno besplatno, pratiti i putem live-streama. 

Za prijavu i sve dodatne informacije, pišite na e-mai: jelena@prirodnoroditeljstvo.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.