Roditelji Tatina zona 06. lipnja 2013.

Sejo Sexon: Više čokolade pojeo sam u ratu, nego dok je Saša bila trudna

Saša Mindžor Sučić Sejo Sexon
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, i njegova supruga Saša otkrili su nam kako su izgledale njezine dvije trudnoće i kako sina danas pripremaju da bude pjevač narodne muzike

Iako je među njihovom djecom razlika od šest godina, devetogodišnji Vito i trogodišnja Nora, kažu njihovi roditelji, profesionalna fotografkinja Saša Midžor Sučić te sarajevski roker sa zagrebačkom adresom Davor Sučić poznatiji kao Sejo Sexon, izvrsno se slažu.

"Kao i svaki brat i sestra i oni se znaju posvađati. No, oni se jako vole i uživaju u zajedničkoj igri, a Vito je jako miran i pažljiv prema svojoj mlađoj sestri", kaže Saša.

Frontmen Zabranjenog pušenja otac je i 14-godišnje Tese koja živi u Sarajevu, a iako ih dijele stotine kilometara, braća i sestre redovno se čuju i skupa provode svake praznike. Legendarni Sejo Sexon prisustvovao je porodima Vite i Nore, a za svoju suprugu Sašu kaže kako se u trudnoći nije nimalo udebljala.

"Bila je sva tanašna i jedino joj je trbuh narastao. Izgledalo je kao da joj je netko stavio loptu. Djeca su za njom vikala 'Vrati djeci fudbal'", smije se Sejo.

'Nismo stalno skupa pa više cijenimo zajedničke trenutke'

Saša nam je otkrila kako tijekom trudnoće nije imala neke posebne prohtjeve, osim što je, kada je nosila Noru, svaku večer morala pojesti jednu čokoladu. "Više sam se čokolade u ratu najeo, nego pored nje dok je bila trudna", šali se Sejo.

Vitu je Saša rodila u jednoj zagrebačkoj bolnici, dok je Nora rođena u bolnici u Zaboku gdje ju je porodio Sejin školski prijatelj. Porod je, kažu, prošao bez ikakvih problema. "Kad je rodila, doktor joj je samo rekao 'Majke ti, jel' to bio neki problem", priča rođeni Sarajlija.

Za razliku od nestašnog tate, koji nam je otkrio da su ga izbacili iz vrtića, trogodišnja Nora obožava ići u vrtić, a njeni roditelji kažu kako je ona valjda jedino dijete koje plače kada odlazi kući.

Budući da zbog posla često izbiva iz kuće, pitali smo Seju kako najradije provodi vrijeme sa svojom djecom. "Meni je premija da smo uopće skupa i da krenemo zajedno makar do prvog parka. A tek kad se desi neki izlet... Možda je i bolje da nismo stalno skupa pa više cijenimo zajedničke trenutke", kaže glazbenik.

S djecom treba razgovarati

Sejina supruga Saša ispričala nam je kako joj se život rođenjem djece promijenio 100 posto, a majčinstvo je za nju sreća koju nije doživjela nikada prije. "Iako se djeci moraju postaviti neka pravila, ipak ih trebamo poštovati kao ravnopravna bića. Treba ih slušati i s njima razgovarati" govori nam Saša koja je sa Sejom u braku punih deset godina.

Saša i Sejo kažu kako su sve podredili obitelji pa tako imaju jako malo vremena za njih same. "Radni dan nam završava jako kasno i prvo sve napravimo za djecu. Tek onda imamo vremena za nas. Ali nama ne trebaju filmovi i kazališta, imamo filmove u kući. Njihove predstave su puno zanimljivije", otkriva frontmen kultnog sarajevskog benda.

Bitno da djeca postanu dobri ljudi

Pitali smo Seju i hoće li djeca slijediti njegove stope, a on u šali odgovara kako će Vito sigurno biti pjevač 'narodne muzike'.

"Već smo ga počeli na to pripremati – nosi košulje i skupe mobitele. Ma neka budu što god žele. Već sam više puta rekao samo neka mi dijete ne bude 'šupak'. Bitno mi je da budu dobri ljudi. Bio bih najsretniji kada bi ih ljudi voljeli. Oni su inače beskrajno zahvalni za sve što im prenosimo, velike su spužve. S djecom stvarno imaš osjećaj da nečemu služiš", zaključuje tata roker.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.