Roditelji Tatina zona 25. rujna 2019.

Samohrani otac posvojio bebu koju je odbilo 20 obitelji

Foto: Facebook/Luca Trapanese
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Oduvijek je želio postati otac, a onda je dobio dozvolu za posvajanje pod jednim uvjetom - prema BBC-u, muškarac samac može posvojiti dijete s posebnim potrebama samo onda kada su to dijete druge tradicionalne obitelji odbile

Talijan Luca Trapanese postao je senzacija na društvenim mrežama zbog svog pristupa roditeljstvu. On izaziva stereotipe oko ideje očinstva i tradicionalne obitelji. Trapanese je homoseksualac, katolik, samac - i prije godinu dana odlučio je posvojiti djevojčicu s sindromom Down. Imala je samo mjesec dana, a već ju je bilo odbilo više od dvadeset obitelji.

Plavokosa djevojčica promijenila mu je život. "Od svoje 14. godine volontirao sam i radio s osobama kojima je potrebna pomoć pa sam osjetio da imam pravo znanje i iskustvo da to učinim“, rekao je Luca.

Možda te zanima... Zašto smo posvojili dvoje djece sa sindromom Down? Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALBA in Mum of Six! #modabimbi #mumofsix #alba #estate2019 #Procida

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca) on

Oduvijek je želio postati otac, a onda je 2017. godine dobio dozvolu za posvajanje pod jednim uvjetom - prema BBC-u, muškarac samac može posvojiti dijete s posebnim potrebama samo onda kada su to dijete druge tradicionalne obitelji odbile. 

U srpnju 2017. Luca je dobio poziv o djevojčici i kada je čuo njezinu priču odmah je rekao "da". "Kad sam je prvi put držao u naručju, obuzela me radost. Osjetio sam da mi je ona odmah kćer", rekao je samohrani otac BBC-u. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding Livio e Serena❤

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca) on

mama, dijete Možda te zanima... I samci mogu posvojiti dijete Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.