Roditelji Tatina zona 02. veljače 2020.

'Napravio bih sve za svoju kćer': Preslatke fotke tate i kćeri u ružičastim suknjicama

Foto: Facebook/Jenn Floyd Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografkija Jenn Floyd odlučila je napraviti serije fotografija tate i kćeri kako bi pokazala da se tata može vezati sa svojom djevojčicom na bilo kojoj razini bez gubitka svoje muškosti

Nakon što je vidjela fotografije tutu haljinica, fotografkinja Jenn Floyd dobila je inspiraciju te je izbacila svoju seriju fotogafija inspiriranih balerinom ali na pomalo drugačiji način.  

Ranije ovog mjeseca, Floyd je otvorila svoj studio i odlučila napraviti foto-session sa svojom jednogodišnjom kćerkom i tatom. Više samo nego sigurni da ga nikad neće zaboraviti. 

Floyd kaže da je od početka imala viziju za to.

"Željela sam uključiti dodatne djevojačke aktivnosti kako bih pokazala da se tata može vezati sa svojom kćerkom na bilo kojoj razini bez gubitka njegove muškosti", ispričala je. I uspjela je. 

Možda te zanima... Pet stvari u kojima je tatin utjecaj jači na razvoj djeteta Roditelji

Fields je u početku bio pomalo nervozan. Ipak, ne skidaš svaki dan majicu, ne oblačiš tutu haljinicu i u tome poziraš pred objektivom. 

"Nikada prije nije nosio tutu", objašnjava Floyd. "Ali kad smo započeli, bio je usredotočen na svoju kćer i prigrlio je svaki dio."

"Napravio bih sve za svoju kćer. Dok odraste, ovo će biti nešto na što ćemo se smijati", rekao je tata Casey Fields.

Možda te zanima... Kobe inspirirao tate: 'Imao bih još pet kćeri da mogu. Ja sam tata djevojčica' Roditelji

 


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.