Roditelji Tatina zona 30. siječnja 2024.

Gordon Ramsay: Kad ste otac šestero djece, to je kao da vodite restoran iz kojeg nitko ne ide kući

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vođenje restorana može biti teško, ali ni približno izazovno kao što je biti otac šestero djece. Poznati chef Gordon Ramsay to itekako dobro zna jer je iskusio oboje.

U intervjuu za Entertainment Tonight, slavni kuhar izjavio je da gotovo nikad nema vremena za odmor. Čak ni kada stigne kući, gužva i užurbano stanje ne prestaju zbog šestero djece.  "Kućanstvo Ramsay sliči vođenju restorana iz kojeg nitko ne ide kući. Doručak, ručak i večera. 'Tata, možemo li večeras imati taj ramstek?' Tek smo završili ručak! Možete li mi dati minutu?", požalio se Ramsay. "Iskreno, nikada nisi slobodan."

Usprkos tome, 57-godišnjak kaže kako je imati šestero djece uvijek bila želja njegove supruge Tane i njega.  "To je bio naš san čije je ostvarenje bilo na prvom mjestu", ispričao je Ramsay.

Par je u braku od 1996. godine i svoje šesto dijete, Jesse, dobili su u studenom. Uz Jasse imaju još Megan (25), blizance Jack i Holly (23), Matildu (22) i Oscara (4).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Ovo nije prvi put da je Ramsay javno progovorio o očinstvu.

Nakon rođenja Jessea,  slavni chef šaljivo je prokomentirao: "Siguran sam da ću biti najstariji tata u školi, tako da tada neću skidati kapu i naočale".

Ramsay nije jedini celebrity tata s mnogo djece.

Tu su Nick Cannon, koji je otac 12 djece sa šest žena; Elon Musk, koji ima desetero poznate djece s tri različite majke; i Robert De Niro, koji je svoje sedmo dijete dobio prošle godine u svibnju u dobi od 79 godina.

Možda te zanima... Poznati očevi sa svojom djecom: njihovi trikovi za odgoj Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.