Roditelji Tatina zona 17. rujna 2015.

Fotografija hrvatskog policajca koja nas je sve raznježila

Tovarnik, izbjeglice, policajac
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U Hrvatsku dolazi sve više izbjeglica, među kojima je i puno djece, a sve nas je dirnula fotografija mladog hrvatskog policajca koji drži dijete izbjegličke obitelji iz Sirije na kojoj je vidljiva njegova ljudskost i briga za nemoćne

Dirljiva fotografija mladog policajca Ante Vidosavljevića iz Cerica kod Vinkovaca koji drži dijete izbjegličke obitelji iz Sirije ​pokazala je veliku ljudskost i brigu za nemoćne. Autor ove fotografije, Marko Mrkonjić, fotograf agencije Pixsell, koji prati ulazak migranata u Hrvatsku kaže da je sve prisutne raznježio postupak ovog policajca.

"Pridržao je dijete kako bi umornim roditeljima malo rasteretio ruke", rekao je za Klokanicu no nažalost nije uspio razgovarati s policajcem jer službenim osobama nije dopušteno davati izjave za medije. 

Na pitanje kakvo je stanje u Tovarniku, ispričao je da dolazi sve više izbjeglica i migranata, među kojima ima jako puno djece koji sjede na podu, na vrućini su, a nedostaje kako volontera, tako i vode, hrane i drugih potrebnih stvari.

Tovarnik, izbjeglice, policajac | Author: Marko Mrkonjić/PIXSELL Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.