Roditelji Tatina zona 04. lipnja 2022.

Dragi mužu, volim te, ali ovih 10 stvari me jako živciraju

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Blogerica i mama četvero djece, Gretchen Bossio, podijelila je svoju priču i otkrila kako obožava svog supruga, ali ima stvari koje je baš živciraju kod njega. Pokušala je to promijeniti, ali jednostavno ne ide. Donosimo ti 10 stvari koje kako nju, tako i većinu nas živiciraju.

"Moj suprug je sjajan. Često mu kažem: "Nikada te ne bih mijenjala!". I to je istina, ali ima i neke manje poželjne osobine, navike, sklonosti. Mislim, ipak je čovjek", priča Bossio. 

Pokušavala ga je promijeniti, samo neke stvari koje je jako živciraju kod njega, ali jednostavno ne ide. "Ah, muževi. Mrzimo ih voljeti i volimo ih mrziti. Iskreno, osjećaji su vjerojatno obostrani. Nisam ni ja anđeo, ali evo 10 stvari koje ne volim kod svog dragog, dosadnog muža", napisala je.  

muž čovjek kauč nered spavanje Možda te zanima... 5 stvari koje nas živciraju kod muževa Roditelji

Čarape ostavlja posvuda

Sto puta sam ga zamolila da čarape stavi u košara za prljavo rublje. Ali ne, smrdljivih čarapa je i dalje posvuda. Uvjeravam supruga da čarape neće same ući u perilicu rublja. 

Žali se na povrće

E sad, nisam kraljica savršene prehrane, ali imam cilj što češće servirati uravnoteženi obrok. I onda se on žali na povrće i to pred djecom pa na kraju nitko ne uzme ni zalogaj pečene mrkve i pastrnjaka. 

Provodi previše vremena u kupaonici

Ne sprema se, ne tušira se ili brije, već sjedi na wc-u i kaka. Zar zaista uživa u tom mirisu? Znam da 'scrollaš' po Instagramu i Facebooku, ne može me prevariti. 

Muškarci provode vrijeme u kupaonici skrivajući se od obitelji

Hodajući je nered

Kad već spominjemo brijanje, je li ti ikada palo na pamet da pokupiš te male dlake iz umivaonika. Molim te i hvala unaprijed.

Ne može ništa pronaći u dućanu

Zar je zaista tako teško pročitati znakove na početku svakog prolaza? Ili jednostavno pitaj prodavačice. 

Možda te zanima... Muž u trgovini: On nije nesposoban nego je muškarac Roditelji

Nema smisao za modu

Komentira moje haljine, a još uvijek nosi iste majice i hlače kao i prije deset godina

Vikendom se pravi da spava

Znam da čuješ dijete kada se u subotu ujutro probudi. Čak i više: "Tata! Tata! Tata!" Ali ti si poput stijene., ne mičeš se. Molim te ustani s njim. Tvoje 'fake' spavanje me izluđuje.

Previše si smiren

Kad mi napokon završi dugi dan s djecom, ne treba mi nikakav glas razuma. Zagrljaj, da. Šalicu kave i kolače? Apsolutno! Vrijeme za sebe? To je karta za sve. 

Ima najgore šale o roditeljstvu

Nakon četvero djece, nitko ne vjeruje da ne znaš kako promijeniti pelenu. Izmisli nešto novo.

Naučio je naše dečke nekim 'ružnim' stvarima

Godinama sam objašnjavala i učila djecu da kad prdnu da kažu: Oprostite. Odjednom se oni natječu tko će više i glasnije prdnuti. 

Prije nego što svi pomisle da smo na pragu razvoda, dopusti da te uvjerim da definitivno podnosim sve te stvari. Stvarno, većina njih je smiješna, a ja svakodnevno samo odmahnem glavom i zakolutam očima. 

Ali, takav je brak, ljudi.

Možda te zanima... Ovo su znakovi koji pokazuju da imaš najboljeg supruga na svijetu Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.