Roditelji Tatina zona 01. rujna 2017.

Pismo kćeri: Tvoja generacija trebala bi živjeti bolje nego naša

Foto: Facebook/Mark Zuckerberg
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponosni roditelji Zuckerberg napisali su otvoreno i dirljivo pismo svojoj drugoj kćeri koja se rodila ovaj mjesec. Poručuju joj da uživa u svom djetinjstvu i nadaju se da će za nju i njezinu generaciju napraviti bolji svijet

Vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla dobili su drugo dijete ovaj mjesec. Ponosni roditelji su djevojčici dali ime August, ali nisu podijelili ni jedan drugi detalj vezano za dijete. Mark je nedavno objavio kako će nakon rođenja djeteta uzeti dva mjeseca rodiljnog dopusta. Prva kćer Max im se rodila 2015. godine.

Mark i Priscilla su napisali otvoreno pismo koje su objavili na Facebooku s obiteljskom fotografijom. "Priscilla i ja smo toliko sretni što smo dočekali našu kćer August! Napisali smo joj pismo o svijetu u kojem se nadamo da će odrasti, također se nadamo da neće odrasti prebrzo", napisali su roditelji u objavi.

Mark beba Možda te zanima... Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu mogao bi postati tata godine Roditelji

Draga August, 

dobro došla na svijet! Tvoja mama i smo toliko uzbuđeni što ćemo vidjeti tko ćeš postati. Kada je tvoja sestra rođena, napisali smo pismo o svijetu u kojem se nadamo da će odrasti, a sada i ti - u svijetu s boljom edukacijom, manje bolesti, jačom zajednicom i većom jednakošću. Napisali smo to zbog napretka u znanosti i tehnologiji, tvoja generacija bi trebala živjeti puno bolje nego naša, i mi smo odgovorni da ispunimo naš dio kako bi se to dogodilo. Iako se medijski napisi često fokusiraju na sve loše što se događa, mi još uvijek vjerujemo da će pozitivni trendovi pobijediti. Optimistični smo kada je u pitanju tvoja generacija i budućnost.

Ali radije bismo pričali o odrastanju, mi želimo pričati o djetinjstvu. Svijet može biti jako sigurno mjesto. Zato je važno naći vrijeme za odlazak vani i igranje. 

Bit ćeš zauzeta kada budeš starija tako se nadam da ćeš stati i pomirisati cvijeće i uživati u prirodi. Nadam se da ćeš čitati svoje omiljene knjige Dr. Seussa toliko puta da ćeš onda početi izmišljati svoje priče o Vipperu of Vippu. Nadam se da ćeš se voziti na ringišpilu s Maxom sve dok ne ukrotite sve konje u boji. Nadam se da ćeš pretrčati toliko krugova oko naše dnevne sobe i kilometara koliko želiš. I nadam se da ćeš puno puta odspavati. Nadam se da ćeš biti super spavač. Nadam se da ćeš čak i u snovima moći osjetiti koliko te volimo.

Djetinjstvo je čarobno. Samo jednom ćeš biti dijete, tako da nemoj provoditi vrijeme brinući se previše oko budućnosti. Imaš nas za to i mi ćemo učiniti sve što to možemo kako bismo osigurali da svijet bude bolje mjesto za tebe i svu djecu tvoje generacije. August, toliko te volimo i mi smo toliko uzbuđeni što ćemo biti u toj avanturi s tobom. Želimo ti život pun radosti, ljubavi i nade koje si ti nama dala.

S ljubavlju, 

mama i tata

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.