Roditelji Sretna mama 01. srpnja 2021.

Žena koja je dočekala svoje čudo nakon 18 pobačaja, šalje poruku o nadi koju nikada ne treba gubiti!

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Louise Warneford rodila je svoje prvo dijete u 48. godini nakon gotovo dva desetljeća borbe i gubitaka....

Žena koja je dočekala svoje čudo nakon 18 pobačaja, podijelila je inspirativnu priču o nadi i čudima, koje se događaju! Njezin put do majčinstva bio je (pre)težak. Louise Warneford nema nijednu sliku o trudnoći za dijeljenje. Nakon 18 pobačaja, jednostavno nije mogla podnijeti bol koja bi ju podsjetila na sve gubitke.

"Nikada nisam dopuštala fotografiranje dok sam bila trudna jer sam pretpostavljala da ću izgubiti dijete i nisam željela i podsjetnik na tu tužnu uspomenu", rekla je Warneford. "Svaki gubitak ostavljao me shrvanom. Sve moje nade, svi moji snovi ... cijeli bi se moj svijet jednostavno raspao. Nikad nije postajalo lakše."

Tada se dogodilo čudo u 48. godini

Nakon 16 godina gubitaka, Warneford je rodila prvog sina Williama, koji je došao na njezin 49. rođendan.. Književnica sa sjedištem u Velikoj Britaniji i njezin suprug Mark (59) koristili su donorski embrij kao i nekoliko puta prije, prenosi Today.

“Kad su mi stavili u naručje Williama, osjećala sam se kao da sam dobila na lutriji. Bila sam apsolutno euforična ", prisjetila se Warneford, koji danas ima 53 godine." Svi su liječnici i medicinske sestre bili u suzama jer su znali moju priču. "

trudnoća test Možda te zanima... Trudnoća u četrdesetima nosi rizike, ali i prednosti Trudnoća

Warneford želi podijeliti svoju priču s drugima kako bi ohrabrila sve roditelje koji se bore za svoje čudo!

Prošle je godine Warneford objavila knjigu "Dječji snovi" koja detaljno opisuje njezino emotivno putovanje do majčinstva. U knjizi Warneford otkriva da je namjeravala odustati kada joj je dr. Hassan Shehata, ginekolog u Engleskoj, dijagnosticirao povišene stanice "prirodnih ubojica" ili NK stanice. NK stanice dio su imunološkog sustava i pomažu tijelu u borbi protiv infekcije. Shehata vjeruje da mogu uzrokovati ponovljene pobačaje. "NK stanice misle da nosite rak ili virus i ubijaju trudnoću", objasnila je Warneford.

Warneford je rekla da su ju liječnici liječili kombinacijom steroida, dječjeg aspirina i sredstava za razrjeđivanje krvi, a u lipnju 2016. rodila je zdravog dječaka u 37. tjednu trudnoće. Bilo je to prvi put da je u trudnoći prešla granicu od 14 tjedana.

Nažalost, ove terapije ne djeluju na većinu žena, prema dr. Lora Shahine, direktorici Centra za ponovljenu trudnoću u Seattlu.

"Desetljećima su liječnici na gubitku u načinima kako pomoći ženama s višestrukim pobačajima, a mnogi tretmani koji se fokusiraju na imunološki sustav još uvijek frustriraju žene", rekla je Shahine. "Znanstvene studije koje ispituju drastično liječenje imunosupresijom kod žena kako bi se spriječio pobačaj nisu se pokazale korisnima, ali žene - i njihovi liječnici - očajnički tražeći odgovor i intervenciju, često će riskirati moguće posljedice koje dolaze s tim tretmanima."

Unatoč svim bolovima u srcu, Warneford kaže da bi sve ponovila iznova.

"William je savršen", rekla je kroz suze. "On je moje čudo od djeteta. Želim vam samo reći da nikada, baš nikada ne gubite nadu!"

Trudnoća + 35 Možda te zanima... Postala majka s 53 godine, otkrila sve prednosti i izazove kasnog majčinstva Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • expresskredit

    Hello, I am a private lender who gives loans for life. Do you need an emergency loan to clear debts or do you need a capital loan for your business? Were you rejected by banks and other financial institutions? Do you need a consolidation loan or mortgage? Look no further because we are here to make all your financial problems a thing of the past. We borrow funds from individuals who need financial assistance, who have bad creditworthiness or need money to pay bills, to invest in business in the amount of 3%. I want to use this medium to inform you that we are making a reliable and useful help and will offer a loan. Thank you, contact us today via email: expressloan1212@gmail.com WhatsApp: +381 (61) 197-2618 WhatsApp / call: +1 (313) 306-0862

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.