Roditelji Sretna mama 06. svibnja 2016.

'Mama mi je bila najveća podrška kad su me osuđivali zbog trudnoće u srednjoj školi'

Ivana Jurić Runje
Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ususret Majčinom danu koji se obilježava 8. svibnja, slali ste priču na temu: Hvala ti, mama!, a autorice objavljenih priča KOZMO i Klokanica nagradili su ženskim mirisom Bvlgari Jasmin Noir

Povodom Majčinog dana slali ste nam priču na temu: Hvala ti mama!, a autorice dvije objavljene priče KOZMO drogerija i Klokanica nagradili su sa ženskim mirisom Bvlgari Jasmin Noir.

Ivana Jurić Runje iz Dubrovnika svoju priču je posvetila mami Zorici koja joj je bila najveća podrška kad je zatrudnjela na kraju srednje škole i rodila predivnu kći Luciju.

 

Ivana Jurić Runje | Author: Privatni album Foto: Privatni album

 

Najveća podrška u mojoj prvoj trudnoći bila je upravo moja mama. Ostala sam trudna sa 18 godina. Neke majke će razumjeti koliko je to strah bio reći roditeljima tu novost na samom završetku srednje škole.

 

Naravno, moja mama je prva primijetila promjene na mom tijelu i nakon dugog izvlačenja iz mene, napokon je izvukla istinu. Vidjela sam joj strah u očima na prvi tren, ali brzo se sabrala i rekla da će sve biti u redu, da je ona tu. I tako je bilo. Naručila me kod ginekologice.

Sjećam se njenih suza radosnica kad je prvi put vidjela sliku svoje unučice. Od tada, ona je bila moj najveći oslonac. Iako nismo bili toliko financijski jaki, ona se pobrinula da moja kćerkica ima i komoru za presvlačenje i kolica i robicu. Od mene je zahtijevala samo jedno: da završim školu. I zahvaljujući njoj, jesam.

Iako sam u trenutku dodjele diplome bila "sa stomakom do zuba", nitko nije bio sretniji od nje. Zbog nje sam uspjela. Njena odluka da sve ostale "trudničke brige" stavi na svoja leđa dok ja učim je bila njena najteža odluka. Ali, dan danas kaže da se isplatila. Na pitanja okoline i njihove osuđivačke poglede samo je odgovarala: "Možemo mi to. Uspjet ćemo". I uspjele smo!

 

Ivana Jurić Runje | Author: Privatni album Foto: Privatni album

 

Nas dvije. 28.11.2007. došla je na svijet predivna curica. Princezica koja je imala sve. I to sve zahvaljujući jednoj jakoj ženi čiju je tvrdoglavost naslijedila - svojoj baki!

'Moja mama je druga mama i mojoj curici'

 

Kozmo miris bvlgari | Author: Promo Foto: Promo

 

Najljepši poklon za Majčin dan

Povodom Majčinog dana pozvali smo vas da nam od 22. travnja do 5. svibnja pošaljete priču na temu: Hvala ti mama!, a autorice dvije objavljene priče KOZMO i Klokanica nagradili su sa ženskim mirisom Bvlgari Jasmin Noir

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.