Roditelji Sretna mama 22. studenoga 2019.

Value4Mommy: Odaberi najbolje proizvode za obitelj i osvoji vrijedne nagrade

Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Value4Mommy natječaj je u kojem u tri kategorije proizvoda za obitelj odabirete onaj za koji smatrate da najbolje odgovara kriteriju vrijednost za novac. Ne samo da ćete odabrati najbolje, već tijekom trajanja natječaja imate priliku osvojiti super nagrade

Ne kaže se uzalud da su žene one koje drže tri kuta u kući, a muškarac samo jedan. To se posebno odnosi na mame. Mame su one koje su zadužene za raspodjelu obiteljskog budžeta, koje obavljaju obiteljski shopping, i njihova je zadnja kad se radi o odabiru proizvoda. Za svoju obitelj traže kvalitetu, ali nikako ne vole bacati novac. 

Upravo zato missMAMA održava natječaj Value4Mommy kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć našeg žirija u kojem će biti mame, doznali koji to proizvodi iz njege bebe, oprema za bebe te proizvoda za dom ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.

Tijekom trajanja natječaja možete glasovati za omiljene proizvode iz ukupno 3 kategorije: Njega bebe, Oprema za bebe, Proizvodi za dom.

Glasovanje traje do 22.11., a u tom razdoblju, dok stižu vaši glasovi, žiri u sastavu naših mama kolumnistica Kristine Kos i Marlene Sviličić te mame iz redakcije, Karine Šiždrak, ocijenit će proizvode i odabrati svog favorita u svakoj kategoriji. 

Uskoro ćemo doznati koji su najbolji proizvodi u svijetu njege i opreme za djecu te proizvoda za dom na tržištu ove godine i moramo vam reći da smo jako nestrpljivi, a vjerujemo i vi, a da vam vrijeme do tada brže prođe, predlažemo vam da okušate sreću!

Naime, svatko tko glasuje u našem natječaju i odgovori na nagradno pitanje ima priliku osvojiti super poklon - zato, predlažemo, brzo glasujte ovdje i tko zna, možda vrijedna nagrada završi baš u vašim rukama!

Klikni i glasuj za omiljene proizvode!

Pravila nagradnog natječaja

Dobitnice su:

Kristina Draščić Gašparec: poklon paket P&G

Nina Dragić: poklon paket Tete Violete

Marijana Vižintin: poklon Baby Centra

Andro Šimičić: poklon bon Froddo

Dalia Babić: poklon paket P&G

Vesna Vidranski: poklon Teta Violeta

Maja Biočić: Baby Centar poklon

Kristina Felber: Froddo poklon bon

Jasmina Petrak Ređanović: poklon paket P&G

Ivana Pavličević: Baby Centar poklon

Mateja Mitrova Šiprag: Froddo poklon bon

Mirna Čizmar: poklon paket P&G

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us via E-mail: fastloan078@gmail.com Or WhatsApp me on +918929509036

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.