Roditelji Sretna mama 03. listopada 2023.

'Užasna sam mama - ne volim se igrati sa svojom djecom i tjeram ih u sobu kako bih mogla biti sama'

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama u iskrenoj objavi progovara o drugoj strani majčinstva.

Jedna je mama u iskrenoj objavi napisala zašto smatra da je loša majka. Iako je oduvijek sanjala o majčinstvu, u razgovoru za TheSun priznaje da je užasan roditelj jer je "sebična, zaokupljena sobom" i previše uživa u svom slobodnom vremenu.

Udala se u srednjim dvadesetim i majka je troje djece. Iako voli svoju djecu, priznaje da nije dobra majka jer je previše sebična i zaokupljena sobom. Iako su djeca sada već starija, mama je priznala da nikada nije uživala u igri s djecom. "Nikada nisam bila ona mama koja se zapravo voli igrati sa svojom djecom. Kad su bili mališani, igrala sam se s njima koliko sam mogla, ali otkrila sam da sam postala jako razdražljiva i nervozna i zbog najmanje stvari", rekla je za TheSun. 

Možda te zanima... Moje 'slobodno' roditeljstvo: Ja sam ona mama koja sve ostale mame čini nervoznima Vrtić

Nezadovoljna mama priznala je je da se žali svaki put kad ju djeca zamole da nešto učini. "Jednostavno nisam imala strpljenja za njih dok su bili mali. A nisam se poboljšala ni sada kada su djeca starija." Štoviše, umorna mama priznala je da svake noći točno u 8:30 tjera svoju djecu u spavaću sobu samo kako bi mogla sama provesti vrijeme gledajući Netflix. Ona to čini kako bi znali da ju "ne smiju ometati", ali zna da je to sebično. Mama priznaje da se pokušava promijeniti, jer želi da je se djeca sjećaju kao dobre majke, no kaže i da joj je vrlo teško mijenjati svoje obrasce ponašanja. 

Iako je njezino priznanje naišlo na brojne kritike, nekoliko žena joj je odlučilo pružiti podršku. "Pohvalno je što si svjesna sebe i svojih postupaka. Vjerujem da ćeš uz malo truda naučiti kontrolirati svoje emocije i ponašanje, za dobrobit svoje djece", poručila je jedna majka, a druga je dodala: "Sve majke ponekad imaju loše dane, važno je da znaš da zbog toga nisi loša majka."

Možda te zanima... Viralna objava o 'neurednim mamama' s kojom se možemo poistovjetiti Roditelji

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.