Roditelji Sretna mama 24. lipnja 2017.

Simona je rodila uz pjesmu 'Otvori oči mog srca, otvori Gospode ti'

Simona Mijoković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bivša starleta nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom Stanislavom. Objasnila je kako je cijelu trudnoću molila Srcu Isusovom i da su joj govorili da će Joshua doći ranije

"Danas na Presveto Srce Isusovo u 15 h u moje naručje došao je moj Joshua", napisala je jučer 32-godišnja Simona Mijoković na svom Facebooku.

Bivša starleta nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka s 50-godišnjim suprugom Stanislavom. Napisala je kako maleni Joshua ima 3470 g i 53 cm te da je on svjedočanstvo Srca Isusova.

"Cijelu trudnoću molila sam Srcu Isusovom, svaki dan prikazivala mise, svaki tjedan klanjanje, Srce Isusovo, doktori su od 31 tj (kada sam završila u bolnici) govorili Joshua će doći ranije, najkasnije do 35 tj možda izdrži do 36, mi mislili do 37 pa do sv. Ante dođe .Evo Joshua izdržao do kraja, došao 23.6 na blagdan Srca Isusova", stoji u objavi.

Osim toga, pjesma koja je svirala u sali kada je sina primila u ruke bila je 'Otvori oči moga srca, otvori Gospode, želim te vidjeti'. "Uz to danas su točne pune 2 godine od mog hodočašća u Jeruzalem, 23.6 .2015 išla sam u Jeruzalem prikazati Isusu koji je moj put . I još zamislite današnje čitanje 1 Ivanova, to je Gabica čitala na našem vjenčanju", napisala je presretna Simona.

Iz braka s 47-godišnjim Antom Gotovcem vizažistica ima 11-godišnju kćer Gabi, koja se preselila s njom i Stanislavom u Austriju. Žive u Linzu, gdje Simonin suprug radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.