Roditelji Sretna mama 18. prosinca 2014.

Objavite svoje slike u našem blagdanskom albumu!

božić
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otvorili smo blagdanski album za sve članove naše velike obitelji i pozivamo vas da u njega stavite svoje fotografije kićenja bora, pripreme kolača, zamatanja ili otvaranja poklona i svih drugih 'čarobnih' trenutaka koji će obilježiti vaše blagdane

Kako u vašoj obitelji izgledaju blagdani? Je li na Svetog Nikolu djecu dočekala čizmica puna darova, jeste li posadili pšenicu, palite li svijeće na advenstkom vijencu? Tko kod vas peče kolače, a tko kiti bor? Idete li zajedno na polnoćku? Tko prvi otvara poklone u božićno jutro? Kako izgleda božićni ručak, a kako doček Nove godine s djecom u kući?

Puno je tih posebnih trenutaka, koje će vaša djeca pamtiti cijeli život, a njihovu čaroliju možete zabilježiti i fotoaparatom i podijeliti s nama na Klokanici. Otvorili smo blagdanski album za sve članove naše velike obitelji i pozivamo vas da u njemu objavite svoje najdraže fotografije.

Pošaljite svoju fotografiju!

Da biste ostavili fotogarfiju, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se! 

Pogledajte naš blagdanski album!

Ideje za najljepše obiteljsko slavlje, zdraviji blagdanski stol, najbolje darove i zabavu s djecom tijekom praznika potražite u našem specijalu Veseli obiteljski blagdani.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.