Roditelji Sretna mama 01. listopada 2018.

Marijana Mikulić rodila treće dijete i slatkom fotkom otkrila ime

Foto: Instagram/maremikulic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Naša beba je na svijet stigla jutros, prvog dana listopada, u 5.40 sati. Težak je 2490 grama, a dugačak 51 centimetar. Odlučili smo mu dati ime Jakov', otkrila je sretna glumica

"Napokon je stigla naša sreća", rekla je za časopis Gloria 36-godišnja glumica Marijana Mikulić nakon što je rodila trećeg sina. Kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu, štoviše, 'ekspresno'. 

Možda te zanima... Baby boom: Koje sve poznate Hrvatice očekuju prinovu? Trudnoća

"Naša beba je na svijet stigla jutros, prvog dana listopada, u 5.40 sati. Težak je 2490 grama, a dugačak 51 centimetar. Odlučili smo mu dati ime Jakov", rekla je Marijana koja nije rodila točno na termin. 

Njezin suprug, 39-godišnji profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Josip Mikulić te njihova dva sina, devetogodišnji Ivan i petogodišnji Andrija s nestrpljenjem su čekali ovaj dan. 

Treća beba pa opet dečko? Zašto je bitno što selo misli?

"Andrija je navijao za seku, a Ivan za brata, ali se obojica sada vesele i odbrojavaju dane do dolaska brata", ispričala je nedavno Marijana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Glumica u trudnoći, kako kaže, nije imala posebnih želja. Morala je izbjegavati namirnice koje su joj stvarale tegobe, a u njezinoj se obitelji ionako jede zdravo i kuhano"Klinci katkad 'njurgaju', ali sve jedu, a i ja se više ne držim toliko strogog režima kao prije te više ne spremam duple obroke", rekla je te nastavila: "Jednostavno sada svi izbjegavamo bijelo brašno, umjesto šećera koristimo med ili kokosov šećer. Jedemo puno voća i povrća, a kad si priuštimo sladoled ili napravim domaći burek, nema grižnje savjesti".

Marijana Mikulić Možda te zanima... 'U prvoj trudnoći dobila sam 30, a sada samo 12 kilograma' Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Lijepa mama je tijekom trudničkih dana napravila i jednu drastičnu promjenu. Najprije je svoju smeđu kosu obojila u plavo, a potom ju je i skratila. Sve promjene koje je napravila nazvala je 'trudničkim željama' te se zahvalila, kako ona kaže, strpljivim i marljivim zaposlenicama salona.

Možda te zanima... 6 razloga zašto sam skratila kosu tijekom trudnoće Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.