Roditelji Sretna mama 12. prosinca 2023.

Majka s dva sina mora napustiti stan i platiti 5300 eura jer njihova igra smeta susjedima!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mlada majka i njezina dva sina moraju se iseliti iz stana u Beču jer susjedima smeta buka koju djeca rade dok se igraju.

Naime, Okružni sud u Floridsdorfu (21. okrug Beča) odlučio je da 27-godišnja majka sa svojom djecom mora napustiti stan u Beču. Djeca su joj bila preglasna i smetala su susjedima. Stariji bračni par čak je tvrdio da buka ostavlja posljedice na njihovo zdravlje, da imaju ubrzane otkucaje srca i bolove u trbuhu. Osim toga, rekli su kako im je mlada žena prijetila.

"Par u dobi od 75 i 78 godina živi u svom stanu već oko 30 godina. Nakon podnošenja tužbe u listopadu 2022. mlada majka nije promijenila svoje ponašanje", stoji u odluci suda, prenosi Fenix magazin

Možda te zanima... 22 stvari koje sam naučila odgajajući dva dječaka Vrtić

Iako je majka tvrdila kako je sasvim normalno da su tako mala djeca glasna i da galame, sud je odredio da sa svoja dva sina mora napustiti stan u roku od 14 dana i platiti troškove sudskog postupka od 5327 eura.

"Presuda je apsolutna sramota, kako možete tako postupati protiv dvoje male djece?" pitala je majka.

Mlada majka kritizirala je činjenicu da je prisilna deložacija značila ozbiljan poremećaj u životu njezine djece. Moraju promijeniti vrtić i školu i izgubiti prijatelje. Nadalje, nema načina pronaći novi stan ili naći smještaj negdje drugdje sa svojom djecom u tako kratkom vremenu. Sudski raskid ugovora o najmu je pravomoćan i mlada obitelj se suočava s neizvjesnom budućnošću.

Možda te zanima... Znanost je utvrdila koje dijete po redu upada u nevolju češće nego ostali Školarci

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.