Roditelji Sretna mama 17. lipnja 2022.

Knjiga 'Kako preživjeti prvu godinu majčinstva?' ohrabrit će vas da ustrajete na tom katkad teškom, ali predivnom putu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Knjiga sa svjedočanstvima o prvoj godini majčinstva poznatoj po neprospavanim noćima, fizičkom oporavku i psihičkoj iscrpljenosti.

Kako preživjeti prvu godinu majčinstva? Majka ste neodoljivo slatkog novorođenčeta, ali vam je nošenje s tom novom ulogom u život donijelo sve više kaosa i iscrpljenosti? Odjednom se sve promijenilo i katkad ne možete razumjeti ni vlastite osjećaje? Teško vam je uskladiti dnevne obveze i majčinstvo, a svugdje susrećete samo majke koje to naizgled čine s lakoćom?

Upoznajte Allison Auth, autoricu koja na istinit način progovara porodu, postporođajnoj depresiji, emocijama, fizičkim promjenama i zdravstvenim tegobama. U trudnoći je, kao i mnoge majke, sve svoje misli usmjeravala u dan poroda. No iskustvo ju je podučilo velikoj istini: prave bitke započinju tek po dolasku iz rodilišta! Vođena vjerom, Allison je odlučila podijeliliti svoja iskustva s drugim majkama. Njezina knjiga 'Kako preživjeti prvu godinu majčinstva' ohrabrit će vas da ustrajete na tom katkad teškom, ali predivnom putu.

Allison Auth je spisateljica i blogerica koja živi u Denveru sa suprugom i četvero djece. Nakon što je diplomirala na Franjevačkom sveučilištu u Steubenvilleu, radila je u službi za mlade i pripremi za brak sve dok se nije posvetila kućnom obrazovanju svoje djece. Nakon što je prošla kroz četiri iskustva nakon poroda, strastveno je odlučila podijeliti svoje znanje i donijeti nadu onima koji se bore u svom pozivu do majčinstva.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.