Vrtić 25. studenoga 2021.

Puno je razloga zašto je kreativno-edukativna knjiga TheMIUbook idealan dar za vaše dijete!

Foto: TheMIUbook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sveti Nikola, Božić i Silvestrovo već kucaju na vrata, a u nadolazećim blagdanskim danima veliki izazov predstavlja kupnja darova djeci, osobito onima koji žele da igračka za mališane bude ne samo zabavna, lijepa, privlačna i zanimljiva, već i – inspirativna i edukativna.

Upravo je takav TheMIUbook, edukativno-kreativna knjiga za djecu!

 | Author: TheMIUbook Foto: TheMIUbook

Mala knjiga tvrdog uveza ima preklopne zeleno-bijele stranice po kojima djeca crtaju i pišu kredama i markerom. Sve stranice su magnetizirane pa se u igri i učenju koriste šareni ma-gnetići iz više od 11 različitih tema – Slova, Brojke, Bajke, Boje i geometrijski likovi, Životinje, Prijevozna sredstva, Voće i povrće, Vremenska prognoza, Božić, Svemir, Sretan rođendan… Na kraju igre stranice se obrišu i TheMIUbook je spreman za nove avanture.

Bezbroj je mogućnosti za igru i učenje koje je jednako zanimljivo i mališanima vrtićke dobi i školarcima. Zadaci, koji su rađeni po smjernicama logopeda i odgajatelja, prilagođeni su dobi djeteta od tri godine do nižih razreda osnovne škole, ali i starijima.

 | Author: TheMIUbook Foto: TheMIUbook

TheMIUbook potiče djecu na slobodnu igru, ali može biti i radna knjiga. Kroz različite aktivnosti koje nudi potiče razvoj dječjeg rječnika, fine motorike, grafomotorike, percepcije, mašte, kre-ativnog stvaralaštva, koncentracije, akademskih vještina i znanja, memorije, logičnog zaklju-čivanja...

Zbog malih dimenzija stane u dječji ruksak ili maminu torbu i nudi puno mogućnosti - zabavit će djecu u automobilu, autobusu, avionu, restoranu, kafiću, na klupi u parku, u čekaonici kod zubara... Oduševit će djecu, roditelje, bake i djedove.

 | Author: TheMIUbook Foto: TheMIUbook

TheMIUbook paket možete osmisliti sami, birate boju korica, a na korice možete staviti i ime djeteta pa ono može imati „baš svoju knjigu”, dodajte jednu ili više tema magneta i tako paket prilagodite djetetovim interesima. Ili jednostavno može odabrati između 4 gotova paketa koji uz knjigu, krede i flomaster, uključuju i odabrane teme magneta.

Razveselite svoje mališane najljepšim darom za Božić i Novu godinu!

 | Author: TheMIUbook Foto: TheMIUbook

TheMIUbook pakete potražite na:
https://themiubook.com/
https://www.facebook.com/themiubook
https://www.instagram.com/the.miu.book