Roditelji Sretna mama 14. siječnja 2017.

Kate Middleton: 'Roditeljstvo je teško'

Kate Middleton
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za vrijeme posjeta Centru za pomoć djeci i majkama, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea saslušali su djecu i mlade majke te podijelili svoje iskustvo

Kate Middleton sa suprugom vojvodom od Cambridgea posjetila je Centar za djecu i mame, poslušali su priče mladih majki koje su se borile s depresijom, obiteljskim nasiljem i ovisnošću.

Tijekom razgovora otvoreno je pričala s majkama koje su prošle terapiju. "Roditeljstvo je teško", rekla je Kate. "Sa svim stvarima koje ste doživjele i vidjele u svojoj prošlosti, uz vlastitu tjeskobu i bez podrške... Smatram da ste sve izvanredno napravile. Jako dobro", dodala je.

Adele priznala: 'Roditeljstvo je jeb... teško!'

Princ William o gubitku roditelja

U međuvremenu princ William razgovarao je s djecom i tješio devetogodišnju djevojčicu Aoife koja je izgubila oca. "I ja sam izgubio mamu kada sam bio jako mlad. Imao sam 15, a moj brat 12 godina", rekao je princ. Ohrabrio je djevojčicu da priča o pokojnom tati i sjećanjima. "Pričaš li o svom tati? Jako je važno pričati o tome. Jako važno", dodao je.

Javnost nema razumijevanja za princa Williama zbog izjave o roditeljstvu

Kate Middleton | Author: pool/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL

Kate Middleton | Author: pool/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.