Roditelji Sretna mama 26. listopada 2015.

Kad bi vaše grudi imale svoju priču, kakva bi bila?

grudi
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako je majčinstvo, trudnoća ili već želja za djetetom utjecala na vaš doživljaj svojih grudi? Je li se nešto promijenilo tijekom dojenja, kad ste prestali dojiti ili možda zbog nemogućnosti dojenja? Kako ste svoje grudi doživljavale prije, a kako ih doživljavate sada?

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke pa nam je želja skrenuti vam pažnju na vaše grudi i brigu o njima. U specijalu Moje grudi bez cenzure bavimo se temama kao što su prevencija raka dojke i nošenje s mastektomijom, kulturološko nasljeđe u našem doživljaju dojki, kao i općenito prihvaćanje svojih dojki te promjene koje na ovom području donosi majčinstvo.

Četiri mame podijelile su s nama svoje fotografije i opisale kako doživljavaju svoje grudi, a sada pozivamo i vas da to učinite. Pošaljite nam svoju priču s fotografijom, ili bez nje, a mi je, ako želite, možemo objaviti i anonimno. Zanima nas kako je kod vas majčinstvo, trudnoća ili već želja za djetetom utjecala na vaš doživljaj svojih grudi.

Je li se nešto promijenilo tijekom dojenja, kad ste prestali dojiti ili možda zbog nemogućnosti dojenja? Kako ste svoje grudi doživljavale prije, a kako ih doživljavate sada? Je li im se izgled promijenio i kako se zbog toga osjećate? Kako se brinete o njima - njegujete li ih na neki način, radite li samopreglede, idete li na preglede kod liječnika? Jeste li kroz život imale neke probleme s dojkama, kako ste se s time nosile i jeste li ih uspjele riješiti? Da vaše grudi imaju svoju priču, kakva bi bila?

Kako poslati priču?

Ako još niste, registrirajte se i sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži te nam kroz Poruke ili Poruke redakciji pošaljite svoju priču. Najbolje priče ćemo objaviti, anonimno ili s vašim imenom, s fotografijom ili bez nje, ovisno o vašoj želji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.