Roditelji Sretna mama 23. travnja 2015.

Hvala što nas čitate!

naslovnica
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hvala svim čitateljima! Klokanicu je u ožujku posjetilo preko 245 tisuća jedinstvenih korisnika, a tim odličnim rezultatima svakako pridonosi i naš forum i društvena mreža na kojima roditelji i oni koji to žele postati mogu izravno komunicirati, dijeliti iskustva i savjete

Klokanica svojim čitateljima donosi orginalne teme, priče stvarnih roditelja i brojne savjete stručnjaka kako bi se u planiranju obitelji, trudnoći i roditeljstvu osjećali što sigurnije i zadovoljnije. 

Danas Klokanica ima preko 30 tisuća registriranih korisnika i preko 40 tisuća Facebook fanova. Brojka od 245 476* jedinstvenih korisnika potvrđuje vodeću poziciju u segmentu roditeljstva i čini rast od čak 82,90% u odnosu na veljaču! 

Odličnim rezultatima svakako pridonosi i naš forum i društvena mreža na kojima roditelji i oni koji to žele postati mogu izravno komunicirati, dijeliti iskustva i savjete.

*Rezultati Gemius istraživanja za ožujak po prvi su put uključili i korisnike s mobilnih uređaja i izračunali preklapanja s desktop platformama. Nova metodologija potvrdila je da je portal Klokanica.hr vodeća hrvatska web stranica u segmentu roditeljstva.

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica, te je gemiusAudience postao standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. 

Podaci ovog, za sada jedinog, istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: www.audience.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.