Roditelji Sretna mama 04. siječnja 2017.

Glumica o osjećaju krivnje nakon što je dadilji ispao njen sin i ozlijedio glavu

Eva Amurri
Foto: Instagram/Eva Amurri
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Znala sam da će mi govoriti da sam sama kriva jer se dadilja brinula za moje dijete, a ne ja, da sam zaslužila to što se dogodilo', napisala je kći Susan Sarandon, glumica i blogerica Eva Amurri Martino na svojem blogu gdje je opisala traumatičan događaj koji joj je promijenio život iz korijena

Eva Amurri Martino (31) sa suprugom Kyleom Martinom ima dvoje djece, kćer Marlowe Mae (2) i tromjesečnog Majora Jamesa

"Nekoliko dana nakon Dana zahvalnosti, naša je dadilja zaspala s Majorom u naručju. Major je iskliznuo, pao i razbio glavu na drvenom podu", napisala je Eva na svom blogu HappilyEvaAfter. 

"Kyle i ja smo spavali u drugoj sobi. Probudio nas je zvuk udarca glave o pod i onda histeričan vrisak - nastavila je glumica koja je s mužem odvezla sina u bolnicu. Majoru je napukla lubanja i imao je unutarnje krvarenje mozga. U bolnici sam provela dva dana. Nikada nisam bila nervoznija, bilo je traumatično", otkrila je Eva.

Znate li koje je najopasnije mjesto za spavanje bebe u vašem domu?

Dobra vijest je što se Major brzo oporavio, a nesreća nije ostavila nikakve posljedice. Tešku priču odlučila je objaviti na blogu kako bi se pokušala riješiti razarajućeg osjećaja krivnje. 

"Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva. Dadilju su mi preporučili, a dogodila joj se ljudska pogreška", piše glumica koja nije htjela javnosti otkriti što joj se dogodilo kako je ne bi osuđivali jer se već dovoljno sama krivi. 

"Znala sam da će mi govoriti da sam sama kriva jer se dadilja brinula za moje dijete, a ne ja, da sam zaslužila to što se dogodilo", piše Amurri Martino koje je nakon nesreće pala u tešku depresiju. 

'Tuga nakon spontanog pobačaja ostaje i u novoj trudnoći'

Dadilji je oprostila, no odmah joj je dala otkaz. "Više nikome ne želim povjeriti dobrobit svog djeteta, osim sebi samoj. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem da plaće, srce mi krene brzo kucati i krenu mi suze jer se prisjetim svega što se dogodilo", otkriva. 

Glumica, koja se pojavljivala u popularnim TV serijama poput 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Nova djevojka', osjećala je dugo i mučninu te je skroz izgubila apetit. No s vremenom je naučila sama sebi oprostiti i, kaže, potpuno se posvetiti majčinstvu. 

Tipični majčinski osjećaj krivnje i kako se nositi s njim

Thank you from the bottom of my heart to everyone who has reached out with words of comfort or to share their own stories the past 24 hours. It is so moving to know there are so many of you who are wishing our sweet boy well, and who are rooting us on as a family. I'd like to say one thing, which is that Parenthood is not a competition. Nobody gets an award at the end of all of it for doing it the best or most perfect way. All that matters is how we make our children feel, how we feel about them, and how we feel about ourselves as parents. To those who have expressed judgement, cruelty, and criticism of me, my choices, or my fragility during this time- I'm not going to justify myself to you. But I sincerely wish that 2017 brings you enough self love and confidence that you no longer feel the need to tear down another person during their darkest moment. ❤🙏🏼✨ Peace, please. Xx EAM

A photo posted by HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.