Roditelji Sretna mama 20. srpnja 2019.

Emotivna poruka roditeljima: Imamo 18 ljeta s djecom, iskoristi svaki trenutak

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca brzo rastu, svaki roditelj to dobro zna. Jer okreneš se dva puta i već postanu punoljetni, a jednom kad odrastu, najviše ćemo čeznuti za onim malim stvarima... Novinarka i majka Karell Roxas napisala je kako imamo samo 18 ljeta koja možemo provesti s klincem i upijati svaki trenutak kojem ćemo se vratiti s ljubavlju

Ljeto je stiglo i po mojoj glavi se vrte svi uzbudljivi planovi koje ću napraviti sa svojim malim djetetom. Idemo u zoološki vrt i na plažu, i želim mu vidjeti lice kad prvi put vidi krijesnicu. Želim priliku da uživam u toplim ljetnim noćima zajedno, tako da već planiram dopustiti mu da ostane budan do kasnije u noć (samo nekoliko puta), kako bismo mogli zajedno jesti sladoled i smijati se i igrati pod mjesečinom.

Prijateljica mi je jednom nešto rekla što me natjeralo da stanem. Rekla je nešto poput: "Kada razmisliš, službeno imamo samo 18 ljeta zajedno s našom djecom." I srce mi je stalo.

Moj sin ima već dvije godine, pa sam brzo shvatila da imam još samo otprilike 17 ljeta.

Možda te zanima... Niti se ne okreneš, a djeca već odrastu i otimaju se iz naručja Roditelji

Sedamnaest ljeta zajedno kao obitelj. Na odmor zajedno. Stavite nožne prste u pijesak i prskajte more po plaži.

Sedamnaest ljeta za uživanje u lijenim nedjeljama. Izležavanja po kauču u ljepljivim, znojavim kolovozima, ili trčanja kroz prskalice kako bi se borili protiv vrućine.

Sedamnaest ljeta djetinjstva, vrijeme koje nam je namijenjeno kao jamstvo pod jednim kućanstvom. Gdje odrastamo zajedno, umjesto da se razdvajamo, i gdje ćemo stvoriti sva sjećanja na koja će se, nadamo se, vratiti s ljubavlju, jednog dana.

Sedamnaest ljeta za istraživanje. Imajte avanture i otkrijte nova mjesta, čak i ako su upravo u našem gradu ili u našoj vlastitoj državi.

Sedamnaest ljeta za roštilje, kukuruze na klipu, narezane lubenice i hamburgere.

Sedamnaest ljeta gdje je isključivo moj. Prije nego što postane punoljetan i nadamo se pronađe svoje 'ljude' - svoje najbolje prijatelje s kojima će se osjećati kao obitelj.

Sedamnaest ljeta za putovanja automobilom, vožnji zrakoplovom, osjećati se kao turisti.

Sedamnaest ljeta sladoleda, limunada, bombona...

Sedamnaest ljeta za zaštitu od sunca, ugriza komaraca, parka i planinarenja kroz šumu.

Sedamnaest ljeta prije nego što odraste i krene stvarati svoj vlastiti život. Gdje može provesti cijelo ljeto, istraživati ​​svijet s prijateljima ili partnerom i slati razglednice kako bi nas ispunio svojim avanturama.

Možda te zanima... Pismo mame: Dragi sine, kad više nećeš željeti moje poljupce Roditelji

Ne želim oplakivati ​​nešto što još nisam izgubila, ali shvaćam kako je ovaj put prolazan. A budući da ne mogu stisnuti pauzu i učiniti je malo duljom, pokušat ću uživati ​​i biti prisutna u svakom trenutku koje imamo.

Jer prebrzo, okreneš se dva puta već ima 10, još jednom okret i eto 15 i sljedeće je "Obećavam da ću te nazvati, mama."

Dakle, dok smo zajedno ovih dana, smijat ćemo se i pjevati i ostati kasno budni u noć i kampirati u dvorištu. Isključit ćemo mobitele i provoditi dane vani i uživati ​​u vremenu koje imamo zajedno. Jer još uvijek imamo 17 ljeta zajedno. I to je mnogo.

Možda te zanima... 10 stvari koje bih voljela da sam znala dok su mi djeca bila mala Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.