Roditelji Sretna mama 15. kolovoza 2017.

Emotivne fotke sestara koje su rodile u razmaku od 20 minuta

Foto: Instagram/indiemae_and_ryattrae
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dvije sestre ponovno su obilježile svoju nevjerojatnu priču s poroda, rodile su u razmaku od 20 minuta i sada godinu dana poslije odlučile su se fotografirati na isti način

Sestre Corey Struve Talbott i Katie Struve Morgan su prije godinu dana rodile u razmaku od 20 minuta. Obje su rodile djevojčice. Njihova nevjerojatna priča brzo je postala viralna iz očitog razloga. A sada godinu dana poslije, odlučile su napraviti identično snimanje sa svojom djecom kako bi ponovno proslavile svoju priču.

"Katie je bila u bolnici u trudovima i očekivala da će doći njezina sestra s kamerom", ispričala je Corey za Babble. Nije znala da će Corey stići u bolnicu u trudovima te također postati mama. Dvije sestre i jedan liječnik koji je letio između rađaone i operacijske sale (Corey je rodila carskim rezom) te su sestre postale sretne mame u razmaku od 20 minuta.

Godinu dana poslije odlučile su ponovno snimiti fotografije koje će ih podsjećati na nevjerojatnu godinu. Corey je objasnila da su bebe sretne i zadovoljne i da drže mame u budnom stanju. 

"Obje bebe su odlično. Vole biti u pokretu i prave su partnerice kada treba napraviti neku nepodopštinu. Zajedno se igraju i zabavljaju jednu drugu i one su kao pravi blizanke s posebnom vezom. Preslatko ih je gledati. Vole sve jesti i nisu izbirljive. još uvijek ne hodaju, ali mislim da će se to dogoditi u idućih nekoliko mjeseci", objasnila je dalje Corey.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.