Roditelji Sretna mama 17. lipnja 2016.

Angelina Jolie otkrila da njenih šestero djece uči čak sedam jezika

Brad Pitt Angelina Jolie
Foto: RMB/WENN/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U obitelji Jolie-Pitt poštuje se različitost, šestero djece posvećeno je različitim kulturama i jezicima. Kmerski, ruski, njemački, vijetnamski, znakovni...

Poznata holivudska glumica, humanitarka i mama Angelina Jolie otkrila je kako njezina djeca uče sedam različitih jezika. 41-godišnja glumica sa suprugom Bradom Pittom ima šestero djece, tri djevojčice i tri dječaka.

Angelina je kao samohrana majka posvojila dječaka Maddoxa iz Kambodže 2002. godine. U vezi s današnjim suprugom, glumcem Bradom Pittom, 2005. je posvojila djevojčicu Zaharu iz Etiopije, a 2006. je rodila djevojčicu Shiloh. 2007. iz Vijetnama je posvojila dječaka Paxa, a 2008. je rodila blizance Vivienne i Knoxa.

Angelina Jolie, Brad Pitt | Author: MCRF/Press Association/PIXSELL Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL

15 razloga zašto bi djeca trebala čitati knjige

U razgovoru za Radio 4's Woman’s Hour rekla je da nitko od djece ne želi postati glumac, ali svi uče jezike. "Pitala sam ih koje jezike želite učiti. Shi uči kmerski jezik, koji je službeni jezik jezik Kambodže, Pax je fokusiran na vijetnamski, Mad uči njemački i ruski, Zi govori francuski, Vivienne bi željela učiti arapski, a Knox uči znakovni jezik. Pretpostavljam da ne znate tko su vaša djeca dok vam ona to ne pokažu i ne postanu ono što jesu. Zainteresirani su za druge kulture. To je kao u mojim snovima", ispričala je glumica.

Angelina Jolie | Author: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

Jolie je rekla kako nijedno dijete ne želi krenuti glumačkim putem, ali zanima ih proces stvaranja filma. Nedavno je sa sinom Maddoxom radila na novom filmu u Kambodži, priča je to o krvavoj prošlosti te zemlje u kojoj je on rođen. Objasnila je kako ih je to iskustvo povezalo. "Svaka mama tinejdžera zna kako je lijepo kada nađete nešto zajedničko s djecom u toj dobi. On je predivan", rekla je glumica. Slavna mama objasnila je kako Maddox uživa u filmu, dok Pax obožava DJ-irati. 

Kako odabrati filmove i igrice za djecu?

Jolie se u intervjuu osvrnula na humanitarni rad i izbjeglice i što svoju djecu uči o tome. Objasnila je kako djecu uči da ne žale ljude koji su morali napustiti svoju zemlju nego da ih poštuju. "Mi razmišljamo o ljudima koji prolaze kroz te teške situacije, ali mi i razgovaramo o njihovoj snazi, prilagodljivosti i divimo im se. Oni su heroji za našu obitelj, moja djeca imaju prijatelje koji su izbjeglice i prijatelje iz zemalja u kojima su rođeni", objasnila je poznata humanitarka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.