Roditelji Sretna mama 06. travnja 2016.

55-godišnja baka rodila trojke i ubrizgavala Botox prije poroda

trojke bebe
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sharon Cutts već je imala četvero djece i četvero unučadi. S 15 godina mlađim parnerom išla je na IVF. Dok je čuvala trudnoću u bolnici, ubrizgala je dozu Botoxa i 'pobjegla' na ekstenzije

Sharon Cutts, 55-godišnja medicinska sestra, postala je najstarija majka trojki u Velikoj Britaniji. Provela je zadnjih 11 tjedana u bolnici na čuvanju trudnoće kako bi bila sigurna da će sve proći u redu.

Sharon i njen 15 godina mlađi partner Stuart Reynolds presretni su zbog rođenja sinova Masona i Ryana i kćeri Lily. Digla je kredit od otprilike 15 000 funti (oko 140 000 kuna) kako bi platila medicinski potpomognutu oplodnju sa Stuartom kojeg je upoznala na internet stranici za spajanje parova. 

Iskustva s medicinski potpomognutom oplodnjom

Bebe je rodila carskim rezom

Sharon već ima četvero odrasle djece i četvero unučadi. "Znala sam da postoji mogućnost višeplodne trudnoće jer je doktor vratio četiri embrija, kako bi imali veće šanse za začeće", izjavila je za The Sun. "Na ultrazvuku su nam rekli da se čuju tri otkucaja srca. Stuart je bio šokiran, a ja sam plakala od sreće" 

Žene mogu rađati u sve kasnijoj dobi

U jednom trenutku liječnici su im savjetovali da razmisle o pobačaju jedne od beba zbog opasnosti trudnoće u njenoj dobi. Sharon je odbila i trojke su rođene carskim rezom i sve bebe teže između 1,8 i 2,2 kilograma

Ubrizgala Botox i 'pobjegla' na ekstenzije

Sharon je iznenadila i izjavom da je sama sebi ubrizgala dozu Botoxa dok je bila na čuvanju trudnoće. "Doktor me naučio kako da sama sebi dam injekciju. Ubrizgala sam samo malo jer to stvarno ne bi trebali raditi dok ste trudni. Iskrala sam se i da promijenim ekstenzije kose. Htjela sam izgledati najbolje kad bebe dođu", izjavila je ova baka i majka za The Sun.

Here's tomorrow's front page - the gran who had Botox and hair extensions to prepare for the birth of TRIPLETS. Meet her here now: http://thesun.uk/6181BiN0d

Posted by The Sun on Tuesday, 5 April 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.