Roditelji Sretna mama 14. srpnja 2021.

Ljetna odjeća i aktivnosti: Popusti za mame i djecu do 80 posto!

Foto: BestSecret ; Donosimo ti nekoliko odličnih prijedloga za ljetni modni outfit za svakog člana obitelji s online trgovine BestSecret
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

BestSecret je online trgovina sa sjajnom ponudom laganih ljetnih odjevnih komada, odjeće za plažu i modnih dodataka svjetski poznatih dizajnerskih brendova za cijelu obitelj i to s popustima do 80%!

Mnogima najdraže godišnje doba već je počelo, a visoke temperature, dugi i sunčani ljetni dani za većinu znače i godišnje odmore, putovanja i druženje s obitelji na otvorenom. Nakon godine provedene više-manje u svom domu i s raznim ograničenjima, mnogi su jedva dočekali putovanje izvan svog mjesta, na more ili na selo. Nova sezona kao i nova lokacija donosi i želju za novom garderobom, kako za mamu tako i za djecu.

Donosimo ti nekoliko odličnih prijedloga za ljetni modni outfit za svakog člana obitelji s online trgovine BestSecret sa sjajnom ponudom laganih ljetnih odjevnih komada, odjeće za plažu i modnih dodataka i velikim izborom od 3000 svjetski poznatih dizajnerskih brendova s popustima od 80%.

Mama u trendu

Dok provodiš vrijeme na otvorenom, u šetnji, na plaži ili uz bazen, rashlađuješ se s klincima u plićaku ili s obitelji pripremaš roštilj ili izlet, želiš izgledati moderno i osjećati se ugodno u onome što nosiš. 

Tijekom vrućih ljetnih dana najvažniji komad u ormaru svake mame je lagana tunika i velika torba za plažu. Ljetni outfit upotpunjen je udobnim sandalama i omiljenim sunčanim naočalama, a za dodatnu zaštitu od jakog sunca možeš odabrati šešir kao odličan modni dodatak. Neizostavna udobna ljetna haljina u boji savršeno odgovara izlasku na ručak ili večeru. Za kupanje i sunčanje odaberi najbolji kupaći kostim za svoju figuru, a ne možeš pogriješiti s kupaćim kostimom sa životinjskim uzorkom koji je uvijek u trendu.

 | Author: BestSecret Foto: BestSecret

Slatki odjevni komadi za djevojčice i dječake

Znamo da naši mališani brzo rastu i treba im lijepa, ali više od svega kvalitetna odjeća u kojoj će provesti sve svoje ljetne aktivnosti. 

Na BestSecretu pronaći ćeš sjajne ponude posebno za djecu s popustima do 80%. Veliki izbor cvjetnih haljina, suknji ili kombinezona idealan je za tvoju djevojčicu, naravno uz udobne sandale. Za uživanciju na plaži i kupanje odaberi joj kupaći kostim ili bikini u njezinoj omiljenoj boji. Možeš birati među ponudom poznatih brendova kao što su Petit Bateau, Bellybutton i Guess i sve to po atraktivnim cijenama.

 | Author: BestSecret Foto: BestSecret

Dječaci uvijek izgledaju odlično u kratkim hlačicama i majicama te tenisicama, a za igru na plaži i u moru, odličan izbor su i praktične cipele za plivanje i šeširić ili kapa. Bilo da je tvoj dječaćić još beba ili je već veliki dječak, pronađi slatke odjevne komade za svaki uzrast i prigodu po atraktivnim cijenama.

 | Author: BestSecret Foto: BestSecret

Na BestSecretu otkrij više od 3000 svjetskih dizajnerskih brendova za žene, muškarce, djecu i dom, a ponuda uključuje fantastične kolekcije Bogner Fire + Ice, Seafolly, Diesel, Steiff, Michael Kors, Gant, Emporio Armani, Napapijri i Esprit s popustom do 80%. Zabavi se i odvoji malo vremena za razgledavanje ponude online trgovine.

Ali nemoj predugo čekati, požuri s registracijom i postani ekskluzivan član jer postoji samo ograničen broj pozivnica pomoću kojih možeš postati članom. Klikni na ovaj link i pronađi svoju pozivnicu koja će ti osigurati posebne pogodnosti i ekskluzivne popuste poznatih svjetskih brendova. Želimo ti ugodnu kupovinu i najsretnije ljeto!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.