Roditelji 25. srpnja 2023.

Kristen Bell izjavila da dopušta djeci da piju bezalkoholno pivo: "Nije me briga što drugi misle"

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaka mama ima svoja pravila za djecu i zapravo je pravilo da se drugi ne miješaju niti jednom roditelju u njegov odgoj. No, uz javne objave obično idu i javni komentari i kritike, pa tako i slavnima.

Ako si jedna od onih mama koja sve radi strogo po pravilu i ne dopušta djetetu od 11.5 godina da gleda film koji je za 12+, onda možda najbolje da niti ne čitaš dalje. No, ako te bas zanima, reći ćemo ti: glumica Kristen Bell je u emisiji The Kelly Clarkson Show izjavila da svojoj djeci dopušta da piju bezalkoholno pivo.

I, pazi sad, nije ju briga što bilo tko misli o tom.

Ova 43-godišnja glumica sa suprugom Daxom Shepardom ima dvoje djece – 10-godišnju Lincoln i 8-godišnju Deltu. A njih dvoje, čini se, imaju istančan ukus kad se radi o pićima. No, ova njihova sklonost ovom bezalkoholnom piću ima smisla kad znaš cijelu priču koja se krije iza tog.

Naime, njihovo zanimanje za bezalkoholno pivo potječe zapravo od Sheparda, njezina supruga. On se u prošlosti liječio od ovisnosti od alkohola, pa povremeno popije bezalkoholno piće.

„On iza sebe ima ovisnost, ali voli bezalkoholno pivo, pa bi otvorio jedno takvo, dok bi mu naša starija kći bila na prsima, i mi bismo tako šetali i gledali zalazak sunca,“ prisjetila se Kristen. Još kao beba je gledala to piće u čudu, nekad bi pokušala cuclati ambalažu. Tako da mislim da se njoj to čini kao nešto posebno, nešto vezano uz obitelj, uz tatu.“

Kad je Lincoln tijekom jednog od posjeta restoranu zatražila bezalkoholno pivo, Kristen je najprije pomislila kako bi joj trebala reći da to zadrže kao nešto što rade kod kuće. „Ali onda sam pomislila 'OK, možete mi prigovarati ako želite, ne radim ništa pogrešno'. To je vaš problem,“ izjavila je Kristen.

Kristen je osoba koja je i inače poznata po svojoj iskrenosti kad se radi o djeci, a nikad nije imala problema niti sa suprugovom ovisničkom prošlosti. Jednako se ponaša i kad su u pitanju brojna druga pitanja zbog kojih neki roditelji odmah pokreću rasprave i negoduju. Jednom je prilikom izjavila kako mrzi riječ 'tabu', te kako smatra da bi ju trebalo izbrisati iz rječnika.

Izjavila je također kako smatra da ne smiju postojati teme o kojima se ne govori. „Znam da je to šokantno, ali ja razgovaram s djecom o drogama i činjenici da je njihov tata bio ovisnik, te da se oporavlja, a razgovaramo i o seksu.

Ovakav je stil roditeljstva mnogima zasigurno šokantan, ali zasigurno je jednom velikom dijelu fascinantan i osvježavajući – slagali se s njom po pitanju bezalkoholnih piva ili ne. A ako želiš osuđivati ovakav stil, nju to ionako ne bi dirnulo.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.