20. studenoga 2014.

Radost.hr - učimo i zabavljamo se zajedno

radost.hr
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prvi dječji književni list, koji uzastopno izlazi pune 64 godine, dobio je svoju web platformu i postao novi edukacijski portal za djecu

Portal Radost.hr nadogradnja je edukativnog časopisa s najdužim "stažem" na tržištu koji je odgojio brojne generacije mladih ljubitelja književnosti i likovne umjetnosti, a to čini i danas.

U vrijeme kada smo bombardirani velikim brojem informacija i različitih neprovjerenih sadržaja Radost.hr je pravo osvježenje u digitalnom svijetu za najmlađe.

U rubrici Učimo zajedno nalaze se kvizovi iz hrvatskog, matematike, prirode i društva i engleskog koji služe za ponavljanje školskog gradiva. Pomoću njih djeca će dobiti uvid o svom znanju iz pojedinog predmeta, što će im uvelike olakšati učenje. U istoj rubrici moći će pročitati članke o raznim znanstvenicima, tehničkim dostignućima, zanimljivostima iz životinjskog i biljnog svijeta i time obogatiti svoje znanje stečeno u školi.

U rubrici Slobodno vrijeme objavljivat će se intervjue s poznatim književnicima za djecu, mladim, perspektivnim sportašima i umjetnicima. Djeca će moći zaigrati različite igrice koje ne potiču nasilje i dobro se zabaviti. Ovdje ćete moći saznati sve o aktualnim događanjima za djecu, kao što su premijere predstava, kino projekcija i ostalih manifestacija.

Uskoro na portalu bit će aktivan i Klub djece Radost u kojem će se djeca družiti, pokazivati svoje najnovije radove, pjesmice, crteže... i pritom ostvariti mogućnost za pogodnosti kao što su kuponi za povoljnije ulaznice za izložbe i muzeje, kino i kazališne predstave i brojne druge darove i nagrade. Članovi kluba imat će privilegiju zaigrati nove igrice i otkriti napredne nivoe igranja.

Više od pola stoljeća kontinuiranog izlaženja, milijuni vjernih čitatelja, generacije školske djece koja su odrasla uz Radost svakako ulijeva povjerenje. Roditelji i djeco, od sada uz tiskano izdanje časopisa, svakodnevno možete posjetiti Radost.hr i neka on postane sinonim za najljepša sjećanja iz školskih klupa.

Pridružite se i zajednici na Radost Facebook stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.