30. prosinca 2015.

Prvi koraci, prvi zubići, prva kašica, prve riječi - trenuci su koji se pamte!

Bebimil radosnica
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

I vi možete besplatno dobiti svoj primjerak Bebimil radosnice! Pošaljite svoje podatke putem web forme na Bebimil web stranici i Radosnica će besplatno stići na vašu adresu!

Dragi roditelji i budući roditelji, dok uživate u svojem mališanu i njegovom odrastanja, Bebimil misli na vas i poklanja vam prekrasnu Radosnicu.

Izrađena je s puno ljubavi i sa željom da uživate ispunjavajući njene stranice.  

Bebimil radosnica | Author: Promo Foto: Promo

U Bebimil radosnicu možete lijepiti fotografije, upisivati najznačajnije događaje u prvoj godini djetetovog života i zauvijek imati podsjetnik na zajedničke početke.

Obogatite Bebimil radosnicu bilješkama i fotografijama iz života vašeg mališana kako bi bila prepuna zajedničkih trenutaka i zgoda koje će vas razveseliti i razniježiti pri svakom ponovnom listanju.

I vi možete besplatno dobiti svoj primjerak! Pošaljite svoje podatke putem web forme na Bebimil web stranici i Radosnica će besplatno stići na vašu adresu!

Na Bebimil facebook stranici pronaći ćete puno korisnih savjeta Bebimilovih stručnjaka, ali i druge sadržaje koji će vas razvedriti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.