11. studenoga 2014.

Premijera Pepeljuge u Trešnji

Pepeljuga
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pepeljuga je prva premijera u mandatu nove Trešnjine ravnateljice glumice Višnje Babić, a predstavu će režirati Jakov Sedlar. U glavnim ulogama prvi put u Trešnji zaigrat će mladi glumci Karla Brbić (Pepeljuga) i Jure Radnić (Princ)

U Gradskom kazalištu Trešnja 14. studenoga 2014. u 19 sati održat će se premijera predstave Pepeljuga u režiji Jakova Sedlara. Nakon obnove predstave Pipi Duga Čarapa, Pepeljuga će biti prva premijera u mandatu Trešnjine nove ravnateljice - glumice Višnje Babić koja je za realizaciju ovog projekta okupila respektabilan tim kazališnih umjetnika. Tako će uz Jakova Sedlara (redatelj) na predstavi raditi Almira Osmanović (koreografkinja), Dinka Jeričević (scenografkinja), Ika Škomrlj (kostimografkinja), Đelo Jusić (autor glazbe). Vizual plakata osmislio je Boris Bućan.

U glavnim ulogama prvi put u Trešnji zaigrat će mladi glumci Karla Brbić (Pepeljuga) i Jure Radnić (Princ) dok će svojim iskustvom predstavu oplemeniti glumci Trešnjinog ansambla: Krunoslav Klabučar, Vanda Vujanić Šušnjar, Daria Knez Rukavina, Marijana Mikulić, Hrvoje Barišić, Tena Jeić Gajski i Ranko Stojić.
Prva, pretpremijerna izvedba predstave bit će 13. studenoga u 19 sati te se s ovom predstavom Trešnja uključuje u manifestaciju NOĆ KAZALIŠTA (15.studenoga).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.