27. listopada 2014.

Predavanje Ljekoviti pripravci za djecu - pomoć iz prirode

prirodni pripravci
Foto: Maja Danica Pečanić
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U sklopu ciklusa predavanja Planetopija srijedom u Makronovi Jadranka Boban Pejić održat će predavanje o primjeni prirodnih ljekovitih pripravaka kod uobičajenih zdravstvenih tegoba kod djece

U sklopu ciklusa predavanja Planetopija srijedom u Makronovi, u srijedu, 29.10. u 19 sati Jadranka Boban Pejić održat će predavanje na temu Ljekoviti pripravci za djecu - pomoć iz prirode.

Sve je više roditelja koji žele saznati korisne i sigurne savjete o primjeni prirodnih ljekovitih pripravaka kod uobičajenih zdravstvenih tegoba kod djece. Upravo će o tome biti riječ na ovom predavanju, uz savjete te opis pet prirodnih pristupa tretiranju mnogih dječjih zdravstvenih tegoba. Uz pomoć kvalitetne prehrane, ljekovitog bilja, aromaterapije, refleksoterapije i homeopatije, moguće je ublažiti ili posve suzbiti tegobe kao što su temperatura, kašalj, prehlada, vodene kozice, ekcemi, nicanje zubi, pelenski osip, opekline i mnoge druge tegobe koje muče djecu, ali i roditelje.

Želite li saznati više o tome kako priroda može biti neprocjenjiv i siguran partner u brizi za zdravlje vaše djece te kako bez straha preuzeti aktivnu ulogu u stvaranju zdravlja cijele obitelji, pridružite nam se na ovom predavanju!

Ulaznica na predavanje (20 kn) ujedno je i vaučer kojim ostvarujete popust pri kupnji svih Planetopijinih knjiga na predavanjima te svih knjiga u knjižari Planetopija, Ilica 72. Na svakom predavanju ponuda knjiga po promotivnim cijenama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.