15. travnja 2014.

Pravila natječaja 'Dizajniraj svoju Pixiekid© nosiljku!'

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

ORGANIZATOR

Natječaj „Dizajniraj svoju Pixiekid© nosiljku!““ raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb i Locolobo j.d.o.o., licencirani zastupnik PixieKid© branda, za proizvodnju, distribuciju i prodaju, OIB: 22842820380, Jaruščica 15a, Zagreb, (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži deset poruka čitatelja koje će se aplicirati na Pixiekid© nosiljke, raspisuje se u svrhu promocije portala klokanica.hr i Pixiekid d.o.o . Nagradni natječaj traje od 15.04.2014. godine do 06.05.2014. godine na web adresi klokanica.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:
10 x Pixiekid© nosijki s apliciranim tekstom čitatelja

Poruka koja se aplicira na Pixiekid© nosiljku ne smije sadržavati više od 30 slova (+/- 2) + razmaci

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje su registrirani korisnici portala klokanica.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji ispune obrazac (Ime i prezime, Adresa, Grad, E-mail, Telefon, Poruka na nosiljci) na klokanica.hr.

Prijavom na nagradni natječaj prihvaćaju se Pravila natječaja.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između 15.04.2014. godine do 25.04.2014. godine nakon čega slijedi odabir najboljih poruka prema izboru Organizatora. Trideset najboljih poruka (prijava) se aplicira na fotografiju Pixiekid© nosiljke i postavlja na glasovanje čitateljima portala u periodu od 28.04 do 06.05. 2014 godine. Deset fotografija koje budu imale najveći broj glasova čitatelja će biti proglašene pobjedničkima i autori tih poruka osvajaju nagradu navedenu u članku Fond nagrada.

Dobitnici će biti objavljeni na web adresi klokanica.hr 06.05.2014 godine tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Rok izrade i dostave nosljki je 30 dana od poslane obavijesti o dobitku.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Locolobo j.d.o.o

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.