Roditelji Sretna mama 26. ožujka 2014.

Imali ste dobro iskustvo na porodu? Preporučite rodilište!

roditelji beba rodilište
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako je vaše iskustvo bilo pozitivno, u raspravi koja se nalazi ispod članka preporučite svoje rodilište i opišite kako vam je bilo, što vam se svidjelo i zbog čega ga preporučujete. Tako ćete sudjelovati u stvaranju top liste rodilišta po preporuci roditelja s Klokanice

Slično kao s pedijatrima, želimo napraviti listu rodilišta po preporuci roditelja s Klokanice i tako pomoći budućim mama da pronađu za sebe najbolje mjesto za porođaj.

Ako je vaše iskustvo bilo pozitivno, u raspravi koja se nalazi ispod članka preporučite svoje rodilište i opišite kako vam je bilo, što vam se svidjelo i zbog čega ga preporučujete.

Možda vas se najviše dojmila profesionalnost ili susretljivost liječnika, primalja i medicinskih sestara u bolnici, spremnost da čuju vaše želje i poštuju ih, mogućnost da izaberete među više različitih načina poroda, kao i da uz vas bude partner, to što je beba cijelo vrijeme nakon rođenja bila s vama, ili s druge strane, što su je sestre odnosile pa ste se vi mogli oporaviti... što god da je vama bilo dobro i važno u ovim posebnim trenutcima, napišite nam u raspravi na forumu!

Možda će vaše iskustvo pomoći još nekome da odluči u kojem rodilištu želi doživjeti prvi susret sa svojim djetetom! 

Na temelju vaših poruka, početkom svibnja sastavit ćemo i objaviti listu rodilišta po preporuci roditelja s Klokanice!

Saznajte i koji su top pedijatri po preporuci roditelja s Klokanice!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.