24. veljače 2015.

Pravila nagradnog natječaja

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nagradni natječaj „Podijelite priču: Žena kojoj želim reći hvala“ raspisuju: Avon kozmetika d.o.o., OIB 54339469647, Bani 110, Zagreb i 24sata d.o.o., OIB: 78093047651, Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Nagradni natječaj „Podijelite priču: Žena kojoj želim reći hvala“, u kojem se traže priče korisnika portala Klokanica.hr na temu 'Žena kojoj želim reći hvala' raspisuje se u svrhu promocije Organizatora (portala Klokanica.hr i Avonovog mirisa 'Cherish'). Nagradni natječaj traje od 24.2.2015 do 23.3.2015 na web adresi klokanica.hr.

Fond nagrada uključuje:
4 X 2x Cherish Edp, Avon

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva starije od 18 godina koje su registrirani korisnici portala Klokanica.hr i čiji su profili na društvenoj mreži portala prijatelji s profilom Klokanica, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 24.2.2015 do 23.3.2015 pošalju svoju priču putem forme 'Poruke redakciji' – funkcionalnost društvene mreže Klokanice putem koje je moguće poslati određen sadržaj redakciji portala Klokanica.hr. Kontakt sudionika mora sadržavati: Ime i prezime, ulicu i broj, poštanski broj i grad, mail adresu i broj tel/mob.

Slanjem priče na definiranu temu prihvaćaju se Pravila natječaja.

Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila natječaja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijave (priče) se primaju u periodu između 24.2.2015 i 23.3.2015.
Redakcija portala izabire najbolju priču među pristiglima te se iste objavljuju prema sljedećem rasporedu:
2. ožujka 2015.
9. ožujka 2015.
16. ožujka 2015.
23. ožujka 2015.

s imenom i prezimenom autora i privatnom fotografijom. Sudjelovanjem u Natječaju sudionik pristaje na javnu objavu njegove priče i slike, a pobjedom na Natječaju se obvezuje ustupiti isto za javnu objavu.

Sve priče pristigle do 48 sata prije datuma objave ulaze u izbor za najbolju priču koja može biti objavljena na bilo koji od navedenih datuma objave.

Autori najboljih priča će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja i prije objave priče kontaktirani putem društvene mreže Klokanice i/ili e-maila od strane redakcije.

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Avon kozmetika d.o.o.