18. prosinca 2014.

Pharmas lansirao inovativni proizvod PROBalans Baby

kapi za dojenčad i djecu
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

PROBalans Baby je prvi proizvod u sklopu linije PROBalans, prvog PharmaSovog branda koji se uspješno izvozi širom regije. I u sljedećoj godini razvijat će se novi proizvodi uz užu suradnju s renomiranim svjetskim proizvođačima u području farmaceutike

Farmaceutska kompanija PharmaS plasirala je na tržište novi proizvod PROBalans Baby, kapi za dojenčad i djecu, što je ujedno četvrti inovativni proizvod razvijen u posljednjih godinu dana od strane stručnjaka u kompaniji. Pri razvoju novog proizvoda primijenjen je sličan koncept kao za ostale proizvode koji se bazira na jedinstvenoj formuli i prirodnim sastojcima.

"U samo mjesec dana uspjeli smo na tržište plasirati prvo Dormirin, pa PROBalans Baby. Ovaj zamah je ujedno i potvrda da su naši prvi brandovi PROBalans i Femipause odlično prihvaćeni na tržištu, pa nas u stručnim krugovima već prepoznaju po razvoju kvalitetnih inovativnih proizvoda. PROBalans Baby je prvi proizvod u sklopu linije nekog od naših brandova, ovog puta PROBalansa u sklopu kojeg će se u budućnosti nalaziti još njih. I u sljedećoj godini razvijat ćemo nove proizvode pri čemu ćemo surađivati s renomiranim svjetskim proizvođačima u području farmaceutike", rekao je direktor CHC-a Tomislav Maričević te dodao da će se puni potencijal brandova ostvariti otvaranjem novih tržišta što je u planu u 2015. godini.

PROBalans Baby je u stvari "mlađi brat"  prvog PharmaSovog inovativnog proizvoda PROBalansa pa mu je namjena također za ravnotežu probave i metabolizma, a uz dobre bakterije Lactobacillus rhamnosus SP1, u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži i 100% referentne vrijednosti vitamina D3 koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.

PROBalans Baby će se kao i ostali PharmaSovi brandovi proizvoditi u PharmaS centru u Popovači, a uskoro će se pojaviti i na svim tržištima regije gdje ostali proizvodi bilježe vrlo dobre rezultate.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.