14. listopada 2014.

Najzabavniji način uzimanja vitamina za djecu

marsovci
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Smatrate li da vašem djetetu za normalan rast i razvoj treba dodatna dnevna doza vitamina i minerala, ili pak imate kod kuće malog sportaša? Među novim dodacima prehrani u obliku medvjedića i Marsovaca pronađite pravi proizvod za svoje dijete!

Pitate se kako potaknuti dijete na redovito uzimanje vitamina i drugih dodataka prehrani? Pretvorite to u zabavu! Problema neće biti uz nove dodatke prehrani u obliku medvjedića ili pak Marsovaca. Zabavne tablete za žvakanje dolaze u finim voćnim okusima, a vašem će djetetu osigurati sve potrebne vitamine i minerale za normalan rast i razvoj.

Echinacea medvjedići

Echinacea purpurea (grimizna ehinacea) je zasigurno jedna od najpoznatijih ljekovitih biljaka našeg vremena. Prirodno stanište biljke je sjevernoamerički kontinent te su američki Indijanci već odavno spoznali njezine korisne učinke.    

Echinacea medvjedići su tablete za žvakanje s ekstraktom korijena grimizne ehinacee, imaju oblik koala medvjedića i vrlo su ugodnog okusa crnog ribiza. Namijenjeni su djeci starijoj od 3 godine, a preporuka je svaki dan žvakati jednu tabletu za žvakanje ili pustiti da se otopi u ustima. U pakiranju je 30 tableta za žvakanje, a preporučena cijena je 39,77 kuna.

Marsovci s inulinom

Još jedan novi dodatak prehrani za djecu od tri godine su Marsovci® s inulinom - tablete za žvakanje u obliku malih Marsovaca, koje sadrže vitamine, minerale i prebiotičko vlakno inulin. Prebiotička vlakna jačaju i održavaju ravnotežu bakterijske flore crijeva u kojoj su najpoželjniji supstrat za rast bifidobakterija. Umjesto šećera, proizvod sadrži sladilo ksilitol koje tabletama za žvakanje daje ugodan osvježavajući okus. Uz važne vitamine, Marsovci s inulinom sadrže i neke vrlo važne minerale za djecu: jod koji doprinosi normalnom rastu djece i željezo koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju djece. Jednu tabletu za žvakanje dnevno treba sažvakati nakon obroka.

Dostupne su u okusima jagode, šumskog voća i mix, u pakiranjima od 30 i 100 tableta za žvakanje. Uz pakiranje od 100 tableta za žvakanje dolazi i posebno iznenađenje – Buba Marsovka! Mogu se sakupiti 4 Bube Marsovke različitih boja – zelena, crvena, plava i ljubičasta. Preporučena cijena za pakiranje od 30 tableta je 55,77 kuna, a za 100 tableta iznosi 147,77 kuna.

Marsovci s BoneActive kompleksom

Poznato je da djeca koja se bave sportom imaju povećane energetske potrebe te veću potrebu za vitaminima i mineralima. Radi postizanja boljih sportskih rezultata i održavanja zdravlja potrebno je omogućiti djeci sportašima pravilnu i izbalansiranu prehranu.

Marsovci s BoneActive kompleksom su dodatak prehrani za žvakanje ukusnog voćnog okusa. Sadrže 100 posto preporučenih dnevnih doza esencijalnih vitamina i minerala za djecu stariju od 3 godine te BoneActive kompleks koji se sastoji od vitamina D3 i vitamina K. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju u djece.

Proizvod je dostupan s okusima jagode, naranče, šumskog voća i limuna, u pakiranju od 60 komada, po preporučenoj cijeni od 107,77 kuna. Preporuka je svaki dan sažvakati dva komada nakon obroka.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Potražite u ljekarnama!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.