10. rujna 2014.

Nacrtaj Ninju i osvoji mobitel!

ninja
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pohitajte do svoje školske torbe po pribor za crtanje i prionite na posao jer Ninja sprema super poklone. Potrudite se da crteži budu što maštovitiji i originalniji i pošaljite ih do 30. rujna jer najbolji će osvojiti mobitele i majice

Dragi naši školarci, pohitajte do svoje školske torbe po pribor za crtanje i prionite na posao jer naš Ninja sprema super poklone:

  • 5x Prestigio MultiPhone PAP3350
  • 15x Ninja majica

Vaš je zadatak vrlo kreativan i zanimljiv - morate nacrtati Ninju i svoj crtež poslati na našu adresu sa svojim podacima (ime i prezime, adresa, godine i broj telefona). Potrudite se da crteži budu što maštovitiji i orginalniji jer najbolje nagrađujemo mobitelima i majicama.

Bilo bi fora započeti novu školsku godinu s novim mobitelom ili u kul Ninja majici, zar ne? Jedino o čemu morate voditi računa je da nam na vrijeme pošaljete svoj crtež, a to je do 30.9.2014.

Imena dobitnika bit će objavljena u sljedećem broju 24sata juniora, a dobitnike ćemo obavijestiti telefonom. Našiljite bojice, prebrojite flomastere, napišite zadaće i bacite se na crtanje. Sretno!

Više informacija o natječaju potraži na 24mobi!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.