15. siječnja 2016.

Medvjedi u subotu igraju i za male Senzore

Slaven Vujić i Medveščak
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Medveščakov partner HOK osiguranje će na utakmici 16. siječnja, u zagrebačkom Domu sportova, za svaki Medveščakov gol u mreži Dinama Moskve udruzi Senzori donirati 1000 kuna, a za svaki udarac prema golu po 100 kuna. Navijači, dođite i glasno navijajte za Medvjede i za Senzore!

Krilatica udruge Senzori glasi Samo vjera i srce junačko, a upravo će to voditi momke zagrebačkog hokejskog kluba Medveščak prema pobjedi u subotu, 16. siječnja u zagrebačkom Domu sportova. Od 17.30 sati Medvjedi jurišaju na gol Dinama Moskve kako bi postigli što više udaraca, zabili što više golova, pobijedili protivnika, ali i osigurali što veći iznos donacije udruzi Senzori

Naime, za svaki zabijeni gol Medvjeda, HOK osiguranje će donirati 1000, a za svaki udarac prema golu 100 kuna Senzorima za rad udruge i financiranje terapeuta koji će raditi s njihovim malim štićenicima.

Udrugu Senzori je krajem 2014. pokrenuo Slaven Vujić, poznatiji kao tata Slaven, otac djeteta sa senzornim poremećajem, s ciljem stvaranja mjesta gdje će se djeca s autizmom i senzornim poremećajima i njihovi roditelji moći družiti, dijeliti iskustva, savjete... 

Osim napete utakmice humanitarnog karaktera, KHL Medveščak, HOK osiguranje i Podravka su pripremili i darove za velike i male posjetitelje.

Dođite i navijajte, što više udaraca i golova u mreži Medveščakova protivnika, to više novca na računu malih Senzora.

Pročitajte priču tate Slavena: Tata u borbi za djecu s poteškoćama u razvoju

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.