Zrela posteljica u 27 tjednu trudnoce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar LinoLada

    LinoLada

    Broj poruka: 32

    Prijavi adminu

    Pozdrav,
    Trenutno sam 27+4 i danas mi je doktorica rekla da mi je posteljica u 1. Stupnju zrelosti sto nebi smjelo biti u ovom tjednu trudnoce. Beba se razvija, dobila je na tezini i sad ima oko 1kg. Ali postoji mogucnost od komplikacija i moze se desiti da beba zaostane u razvoju. Odmah nakon nove cu morati u bolnicu ako do tad bude sve okej. Sad me jako strah, neznam puno o tome pa me zanima dali se netko susreo sa tim i imao slicnu situaciju kao moja? Kakav je ishod i dali se sa takvom posteljicom moze doci bar do 35, 36 tjedna? Hvala

  • Avatar Mocusa

    Mocusa

    Broj poruka: 126

    Prijavi adminu

    Draga LinoLada
    Moj vam je savjet da obavezno odete u bolnicu na lezanje i budete pod lijecnickim nadzorom. Neka oni prate vasu trudnocu, tako cete biti u sigurnim rukama. Kod mene je bio slucaj nezrele posteljice. 
    Da li netko ima informaciju, moze li se redovnim ginekoloskim pregledom utvrditi nezrelost posteljice? 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.